Ajax LeaksBeskyt det hvide EU

2 Overvåg denne artikel
3 solgt i løbet af de sidste 8 Timer

AJAX LeaksProtect er en trådløs vanddetektor, der opdager selv minimale lækager. Det gør det muligt at udbedre problemer med vandrør, varme- eller afløbssystemer, inden der opstår oversvømmelser og større skader i bygninger.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 2 dage og 16 Stunden og 17 minutter og du modtager leveringen mellem 17.7. og 18.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax LeaksBeskyt det hvide EU

AJAX LeaksProtect: moderne vanddetektor med trådløs forbindelse

AJAX LeaksProtect er en trådløs vanddetektor, der opdager selv minimale lækager. Det gør det muligt at udbedre problemer med vandrør, varme- eller afløbssystemer, før der opstår oversvømmelser og større skader i bygninger. [Beskrivelse] Med AJAX LeaksProtect hører oversvømmelser og omfattende vandskader fortiden til. Den trådløse vanddetektor er i stand til at opdage selv minimale lækager på et tidligt tidspunkt. Det giver brugerne tid til at reagere, før der opstår store reparationsomkostninger. For at opnå den bedst mulige beskyttelse i hele bygningen anbefaler vi at integrere AJAX LeaksProtect i et omfattende AJAX-alarmsystem.

Alarmering på få sekunder: AJAX LeaksProtect gør det muligt

AJAX LeaksProtect er 100 procent vandtæt og beskyttet mod kontakt og fremmedlegemer i henhold til beskyttelsesklasse IP65. Så snart kontaktparrene på undersiden af den trådløse oversvømmelsesdetektor kommer i kontakt med vand, udløser AJAX LeaksProtect en alarm. Rækkevidden for det trådløse signal er 1.300 meter uden forhindringer. AJAX-alarmen annulleres, når vandet er fjernet, og området omkring den trådløse vanddetektor tørrer ud.

AJAX LeaksProtect: Klar til brug uden installation

Med sit slanke design kan AJAX LeaksProtect endda passe ind under enhver vaskemaskine eller opvaskemaskine. AJAX LeaksProtect behøver ikke at blive installeret - AJAX-vanddetektoren skal blot placeres på gulvet i det relevante risikoområde. Så er den klar til øjeblikkelig og ukompliceret brug.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 8050.08.WH1
EAN / GTIN: 0856963007170