Ajax KeyPad Plus hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

Ajax KeyPad Plus er en kombination af design, avanceret krypteringsteknologi og sofistikeret brugeroplevelse, der giver den mest enkle og sikre sikkerhedsstyring. Til- og frakobl Ajax, aktiver nattilstand og administrer specifikke grupper med et kort i Pass-serien eller en Tag1-nøgleknap.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 2 dage og 16 Stunden og 35 minutter og du modtager leveringen mellem 17.7. og 18.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax KeyPad Plus hvid EU

AJAX KeyPad Plus: kontaktløs kontrol uden at gå på kompromis med pålideligheden

KeyPad Plus er en kombination af design, avanceret krypteringsteknologi og sofistikeret brugeroplevelse, der giver den mest enkle og sikre sikkerhedsstyring. Til- og frakobl Ajax, aktiver nattilstand og administrer specifikke grupper med et kort i Pass-serien eller en Tag1-nøglering.

Tilføj brugere. Hurtigt og nemt.

Ajax-systemer understøtter op til 200 tags eller pass2. Når du tilføjer, behøver du ikke at oprette Ajax-konti til nye brugere, du skal bare navngive enheden og indstille adgangsrettighederne. Det gør det nemmere at give vikarer eller nye medarbejdere adgang til kontrolpanelet.

Adgang for uregistrerede brugere

KeyPad Plus understøtter op til 99 adgangskoder til tastaturet5 for personer, der ikke er registreret i Ajax-systemet. Takket være denne funktion er det ikke nødvendigt at oprette konti til kontormedarbejdere, rengøringspersonale eller ejendomsmæglere: Det er nok at tildele en adgangskode til en person i hub-indstillingerne.

Enestående autonomi

Den helt nye KeyPad Plus-firmware sikrer en optimal levetid for det forudinstallerede batteri. Selv ved daglig brug af de kontaktløse identifikationsfunktioner vil tastaturet køre i 3,5 år uden batteriskift. Og med kort- og nøglebundtlæseren deaktiveret når batterilevetiden op på 4,5 år. KeyPad Plus advarer vagtcentralen og brugerne på forhånd, når batterierne skal udskiftes.

Bemærk, at Ajax KeyPad Plus kun er kompatibel med Ajax Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus og Fibra Hub.