Ajax Fibra Hub Hybrid (4G) Hvid

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 28 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra Hub Hybrid (4G) Hvid

Hub Hybrid er en nyhed blandt professionelle sikkerhedssystemer. Det er det første Ajax-kontrolcenter til Jeweller-enheder og den helt nye Fibra-produktlinje. Kablede og trådløse teknologier kombineres for at skabe kompleks beskyttelse af genstande af enhver størrelse, herunder forhindringer af stål eller beton. Sikkerheden forbedres med informative meddelelser, fotobekræftelse af alarmer, systemkontrol i realtid i appen og automatiseringsscenarier.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 km i længden. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87% operationelt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.