Ajax Hub 2 (4G) LTE hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

Ajax Hub 2 (4G) styrer alle Ajax-enheder for at advare brugerne om åbne døre, knuste vinduer, brandfare og oversvømmelse. Hvis ubudne gæster bryder ind i dit hjem, sender Hub 2 billederne fra MotionCam-detektorerne og underretter sikkerhedsfirmaet 1 om faren. Du behøver aldrig at leve under konstant overvågning af sikkerhedskameraer for at vide, hvad der foregår.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 33 minutter og du modtager leveringen mellem 23.7. og 24.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Hub 2 (4G) LTE hvid EU

AJAX Hub 2 (4G): Styrer sikkerheden, ikke dit privatliv

Hub 2 styrer alle Ajax-enheder for at advare brugerne om åbne døre, knuste vinduer, brandfare og oversvømmelse. Hvis ubudne gæster bryder ind i dit hjem, sender Hub 2 billederne fra MotionCam-detektorerne og giver sikkerhedsfirmaet 1 besked om faren. Du behøver aldrig at leve under konstant overvågning af sikkerhedskameraer for at vide, hvad der foregår.

Bekræftelse af fotoalarm på 9 sekunder

Hub 2 fungerer med MotionCam- og MotionCam Outdoor-detektorer. Når en person registreres, tages der en række fotos, som giver en dynamisk vurdering af, hvad der sker på stedet. Det sparer brugerne for unødvendige bekymringer og sikkerhedsfirmaerne for unødvendige patruljer.

Altid forbundet - via kabel eller mobilradio

Kommunikation med omverdenen er afgørende for alarmcentralen. Pålidelige og stabile forbindelser garanterer rettidig alarmoverførsel til den relevante sikkerhedstjeneste og brugerne.

Hub 2 kan forbindes til tre internetudbydere samtidigt - via Ethernet-kabel samt 2G-, 3G- og LTELTE 2-mobilnetværk. Automatisk skift mellem kanaler tager kun få sekunder.

Styring via apps

Vi har gjort op med tastaturer og gammeldags grænseflader til kontrolcentret - apps er mere brugervenlige og pålidelige. Appen giver dig en sikker adgangskanal til hubben via Ajax Cloud-serveren, der er fordelt på flere AWS-datacentre. I 2021 var servertilgængeligheden 99,995 %.

via apps kan systembrugere med administratorrettigheder administrere systemets sikkerhed, ændre indstillingerne for hubben og de tilsluttede enheder, oprette scenarier og overvåge hændelser. Fra en smartphone eller pc. På stedet og på afstand.

Automatiserer sikkerheden

Hub 2 kan skabe op til 32 scenarier og minimere den menneskelige faktors indflydelse på sikkerheden. Hub'en kan tilkoble og frakoble en ejendom eller en gruppe efter en tidsplan og aktivere en røgmaskine, så snart nogen går ind i bygningen. Den kan koble det beskyttede område fra strømforsyningen og tænde nødbelysningen i tilfælde af brand eller slukke for vandet i tilfælde af lækage. Den kan også styre belysning, elektriske låseanordninger, rulleskodder og garageporte - ved at tilkoble/frakoble, trykke på en knap eller aktivere en detektoralarm.