Ajax FireProtect hvid EU

2 Overvåg denne artikel
3 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

AJAX FireProtect advarer pålideligt om røg- og brandudvikling og tilkalder automatisk vedligeholdelse

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 1 dage og 8 Stunden og 5 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax FireProtect hvid EU

AJAX FireProtect: Smart brandbeskyttelse til indendørs områder

AJAX FireProtect advarer pålideligt om røg- og brandudvikling og tilkalder automatisk vedligeholdelse.

AJAX FireProtect tager bygningsbeskyttelse til et nyt niveau. AJAX FireProtect er designet i henhold til de nyeste sikkerhedsstandarder og advarer pålideligt om røgudvikling. Takket være det integrerede termoelement reagerer branddetektoren også på temperaturstigninger. Hvis en temperaturtærskel på 60°? overskrides, slår AJAX FireProtect alarm. AJAX-enheden rapporterer også automatisk, når dens røgkammer er snavset, og angiver, hvornår den skal vedligeholdes. Det diskrete hus i hvid eller sort passer diskret ind i ethvert rum, der skal beskyttes, uanset om det er i private eller kommercielle bygninger.

AJAX FireProtect: Mere end bare en røgdetektor

Forbundet til AJAX-sikkerhedssystemet kan den interne sirene i AJAX FireProtect bruges som en omfattende alarmenhed til forskellige formål. Rækkevidden for radiosignalet til AJAX-røgdetektoren er op til 1.300 meter.

Også overbevisende i stand-alone drift

AJAX FireProtect kan bruges både i kombination med et AJAX-alarmsystem og i stand-alone-drift. Det betyder, at den kan bruges fleksibelt og tilpasses brugernes individuelle behov. Hvis der opstår en hændelse i det beskyttede rum, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed, slår AJAX FireProtect alarm med et akustisk signal og lyser op: AJAX giver brugerne en særlig pålidelig beskyttelse.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 8209.10.WH1
EAN / GTIN: 0856963007224