Ajax DoorProtect hvid EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 6 Timer

AJAX DoorProtect er en punktmagnet- og kontaktradiokanal-åbningsdetektor, der giver sikkerhed mod ubudne gæster på både vinduer og døre.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 29 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax DoorProtect hvid EU

AJAX DoorProtect: Trådløs åbningsdetektor til vinduer og døre

AJAX DoorProtect er en trådløs åbningsdetektor med punktmagnet og kontakt, som giver sikkerhed mod ubudne gæster på både vinduer og døre.

Sikkerhed i høj kvalitet: AJAX DoorProtect åbningsdetektor

AJAX DoorProtect består af de to moduler detektor og magnet. Detektoren indeholder højkvalitets reed switches, produceret i Storbritannien, som sensorelement, som magnetfeltet virker på. Hvis vinduet eller døren flyttes, registrerer kontakten ændringen i magnetfeltet og sender et signal til AJAX Hub. Når beboerne kommer hjem, kan de deaktivere beskyttelsesmekanismen med et enkelt klik. Takket være det enkle, tidløse design i hvid og sort passer AJAX DoorProtect harmonisk ind i dør- og vinduesrammer af ethvert materiale og design.

Installeret på få minutter, sikret i årevis med AJAX DoorProtect

Det forudinstallerede batteri med en levetid på op til syv år giver mulighed for øjeblikkelig installation uden først at skulle afmontere AJAX DoorProtect. Sæt blot åbningsdetektoren i SmartBracket-holderen, tilslut den til AJAX-alarmcentralen med et enkelt klik, og AJAX DoorProtect er klar til brug. Der medfølger magneter i forskellige størrelser til montering af åbningsdetektoren på smalle dør- og vinduesrammer. AJAX DoorProtect er ikke kun kompatibel med den udvidede version af AJAX-åbningsdetektoren, DoorProtect Plus, men også med tredjepartsdetektorer: En ekstern kontakt til tilslutning af dem findes på enheden.