Ajax StreetSiren hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 2 Timer

Den trådløse udendørs sirene AJAX StreetSiren er den perfekte tilføjelse til AJAX-alarmsystemet. Med iøjnefaldende lyd- og lyssignaler slår AJAX StreetSiren alarm, når en AJAX-detektor udløses - og sætter indbrudstyvene på flugt.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 50 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax StreetSiren hvid EU

AJAX StreetSiren: udendørs sirene med kraftigt alarmsignal

Den trådløse udendørssirene AJAX StreetSiren er den perfekte tilføjelse til AJAX-alarmsystemet. Med iøjnefaldende lyd- og lyssignaler slår AJAX StreetSiren alarm, når en AJAX-detektor udløses - og sætter indbrudstyvene på flugt. Med AJAX StreetSiren kan du tilbyde dine kunder smart bygningsbeskyttelse i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsstandarder. Hvis uautoriserede personer forsøger at få adgang til en beskyttet bygning, udløser den intelligente udendørs detektor ikke kun den akustiske og visuelle AJAX-alarm, men alarmerer også straks den ansvarlige sikkerhedsofficer. AJAX StreetSiren har desuden et særligt robust design til pålidelig udendørs brug. Huset har beskyttelsesklasse IP54 og gør enheden modstandsdygtig over for støv, hagl og regndråber. Takket være det brede driftstemperaturområde på minus 25 °C til plus 50 °C forbliver den funktionsdygtig selv under ekstreme vejrforhold.

AJAX StreetSiren: tilpasses med et tryk på en finger

aJAX-appen giver brugerne mulighed for at tilpasse lydstyrken og varigheden af alarmsignalet, så det passer til deres individuelle sikkerhedskrav. Det betyder, at signaltonen hverken er for stille eller for kort i en nødsituation. Det kræver kun et par tryk i appen at foretage indstillingerne.

Beskyttet mod sabotage med AJAX StreetSiren

Takket være det medfølgende, forudinstallerede batteri er AJAX StreetSiren klar til brug med det samme. Vægmontering med SmartBracket-beslaget tager kun et par minutter. Hvis det er nødvendigt, kan enheden tilsluttes en ekstern 12-volts DC-strømforsyning. For at beskytte mod sabotage og manipulation har AJAX StreetSiren signalinterferensdetektering og kræver godkendelse.