Ajax MotionCam hvid EU

1 Overvåg denne artikel
3 solgt i løbet af de sidste 7 Timer

AJAX MotionCam er en moderne bevægelsesdetektor med trådløs teknologi. Forbundet til AJAX-alarmsystemet registrerer enheden pålideligt bevægelser og identificerer dermed farlige situationer.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 2 dage og 15 Stunden og 15 minutter og du modtager leveringen mellem 17.7. og 18.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax MotionCam hvid EU

AJAX MotionCam: Den smarte bevægelsesdetektor

AJAX MotionCam er en moderne bevægelsesdetektor med trådløs teknologi. Forbundet til AJAX-alarmsystemet registrerer enheden pålideligt bevægelser og identificerer dermed farlige situationer. AJAX MotionCam registrerer alle bevægelser på op til 12 meters afstand og er i stand til selv at skelne mellem en utilsigtet forstyrrelse og en reel trussel. I tilfælde af en alarm aktiveres AJAX MotionCam-kameraet og sender en række fotos af den registrerede begivenhed til den sikkerhedsansvarlige på AJAX-alarmsystemet. Den kombinerede brug af de to trådløse protokoller Jeweller og Wing betyder, at overførslen er sikker og sker i løbet af få sekunder.

Opdag trusler med det samme med AJAX MotionCam

Hvis AJAX MotionCam registrerer en trussel i umiddelbar nærhed, aktiverer alarmen bevægelsesdetektorens frontkamera. Uanset om det er ved højlys dag eller om natten: Takket være IR-baggrundsbelysning er kamerabilledet på AJAX MotionCam klart under alle lysforhold. Hvis der sker et indbrud i en sikret bygning, fanger AJAX MotionCam de ubudne gæster med klare billeder.

AJAX MotionCam: Hurtigt at installere, nemt at betjene

AJAX MotionCam er nemt at bruge: Et par tryk i AJAX-appen er alt, hvad der skal til for at integrere AJAX MotionCam i AJAX-sikkerhedssystemet. Med sit enkle, elegante hus i sort eller hvid passer den trådløse bevægelsesdetektor harmonisk ind i ethvert interiør. Vægmontering er hurtig og nem for enhver bruger.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 10309.23.WH1
EAN / GTIN: 0856963007354