Ajax HomeSiren hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 8 Timer

AJAX HomeSiren er en trådløs indendørs sirene, der afgiver en alarm som en del af AJAX-sikkerhedssystemet, så snart der opstår en hændelse, som kræver opmærksomhed. Det betyder, at dine kunder bliver advaret på det rigtige tidspunkt, hvis det er nødvendigt.
tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 53 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax HomeSiren hvid EU

AJAX HomeSiren: kerneelementet i AJAX-alarmsystemet

AJAX HomeSiren er en trådløs indendørs sirene, der som en del af AJAX-sikkerhedssystemet slår alarm, så snart der opstår en hændelse, som kræver opmærksomhed. På den måde bliver dine kunder advaret på det rigtige tidspunkt, hvis det er nødvendigt. Den trådløse indendørs sirene AJAX HomeSiren udgør en central del af AJAX-sikkerhedssystemet. Med sin smarte kombination af akustiske og visuelle signaler øger den bygningsbeskyttelsen i overensstemmelse med de nuværende AJAX-sikkerhedsstandarder. Radiosignalets rækkevidde er op til 2.000 meter uden forhindringer. Med sit akustiske alarmsignal når den moderne indendørs sirene en lydstyrke på omkring 81 til 105 decibel på en meters afstand. AJAX HomeSiren er udstyret med en lysdiode til et ekstra visuelt alarmsignal.

AJAX HomeSiren: allrounder til AJAX-alarmsystemet

Takket være den integrerede kabeludgang kan AJAX HomeSiren nemt tilpasses, så den opfylder dine kunders forskellige behov. For eksempel kan den visuelle alarm forstærkes ved at tilslutte en ekstern LED. Hvis kunderne vil have mere end bare en alarmsender, kan de tilslutte en aktuator til AJAX HomeSiren: Det gør den trådløse indendørssirene til et multitalent og fungerer som et kontrolelement, f.eks. til at hæve og sænke skodder.

Moderne indendørssirene i et diskret design

Med AJAX HomeSiren kan du tilbyde dine kunder den rigtige indendørssirene til optimal bygningsbeskyttelse. Takket være det moderne design i farverne hvid og sort passer enheden diskret ind i ethvert miljø.