Ajax DoorProtect Plus hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 5 Timer

AJAX DoorProtect Plus er en kombineret punktmagnetisk kontakt- og vibrationsradiokanal-sikkerhedsdetektor. Som en trådløs åbningsdetektor giver den sikkerhed mod ubudne gæster på både lukkede og vippede vinduer og døre.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 43 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax DoorProtect Plus hvid EU

AJAX DoorProtect Plus: Vindues- og døråbningsdetektoren også til vippede vinduer

AJAX DoorProtect Plus er en kombineret punktmagnetisk kontakt- og vibrationsradiokanal-sikkerhedsdetektor. Som trådløs åbningsdetektor giver den sikkerhed mod ubudne gæster på både lukkede og vippede vinduer og døre.

Mere intelligent sikkerhed med AJAX DoorProtect Plus

AJAX DoorProtect Plus vindues- og døråbningsdetektor tilbyder en intelligent ekstrafunktion i forhold til DoorProtect, basisversionen af den trådløse AJAX åbningsdetektor: Den kan også beskytte vinduer, ovenlysvinduer og altandøre, der er vippet for at få ventilation. Det er muligt takket være et accelerometer, der ikke kun registrerer stød og vibrationer, men også ændringer i den lodrette hældningsvinkel. Så snart uautoriserede personer piller ved vinduet eller døren, sender DoorProtect Plus et alarmsignal til AJAX Hub via den trådløse forbindelse. Magnetfeltet mellem detektoren og magnetmodulet registrerer ethvert indgreb, hvorefter reedkontakten af høj kvalitet udløser et alarmsignal. Denne funktionalitet er unik i Europa. Når beboerne kommer hjem, kan de deaktivere beskyttelsesmekanismen med et enkelt klik.

Hurtig installation, langsigtet sikkerhed med AJAX DoorProtect Plus

Installationen er enkel: Sæt AJAX DoorProtect Plus i SmartBracket-holderen, tilslut den til AJAX Hub med et enkelt klik, og nyd op til fem års sikkerhed takket være det kraftige, integrerede CR123A-batteri. Takket være det enkle, klassiske design i hvid og sort passer AJAX DoorProtect Plus harmonisk ind i vindues- og dørkarme af ethvert design og materiale.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 38101.13.WH1
EAN / GTIN: 0856963007941