Ajax MotionCam Udendørs hvid EU

1 Overvåg denne artikel
4 solgt i løbet af de sidste 8 Timer

Ajax MotionCam Outdoor er en trådløs udendørs bevægelsesdetektor med kamera til verificering af alarmer. Den registrerer bevægelser på en afstand af 3 til 15 meter. Den har dækningsovervågning og ignorerer dyr, når den er konfigureret og installeret korrekt.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 34 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax MotionCam Udendørs hvid EU

AJAX MotionCam: Lynhurtige alarmer, bekræftet.

MotionCam Outdoor genkender ubudne gæster, så snart de træder ind på området, og bekræfter indbruddet med en animeret fotoserie. Visuel bekræftelse hjælper med at vurdere situationen med det samme, samtidig med at det sparer brugerne for bekymringer og sikkerhedstjenesterne for unødvendige udkald.

Gå ikke glip af noget

Ved at kombinere brancheførende optik, hurtig processor og avancerede softwarealgoritmer tager MotionCam Outdoor meningsfulde billeder døgnet rundt og i al slags vejr.

Intelligent filter mod falsk alarm

MotionCam Outdoor er udstyret med to uafhængige PIR-sensorer, hvis signaler analyseres af en to-trins LISA-algoritme. Så snart begge sensorer registrerer bevægelse, udfører LISA-algoritmen en korrelations- og spektralanalyse af signalerne, som kan bruges til straks at skelne ægte trusler fra forstyrrelser.

Korrelationsanalyse

Når MotionСamOutdoor registrerer bevægelse, analyserer og sammenligner LISA-algoritmen signalformerne fra to sensorer i realtid. Hvis formerne er ens, aktiveres alarmen.

Sabotagebeskyttelse på flere niveauer

MotionCam Outdoor kan ikke deaktiveres ubemærket, selv om systemet er frakoblet. Detektoren er udstyret med dækningsbeskyttelsessensorer, der reagerer på blokering, tildækning og maling af linsen.

Det tager hubben mindre end et minut1 at registrere tabet af kommunikation med detektoren og informere et overvågningscenter og brugerne om problemet. Det faktum, at MotionCam Outdoor er blevet afmonteret, genkendes med det samme.

Effektiv sikkerhed i al slags vejr

MotionCam Outdoor kan modstå varme op til +60°С og kulde ned til -25°С. Og for at beskytte sensorerne i dækbeskyttelsessystemet mod regn og sne har vi udviklet Hood.

Kompromisløs kommunikationssikkerhed

MotionCam Outdoor bruger to sikre trådløse protokoller på samme tid: Jeweller og Wings. De trådløse protokoller fungerer uafhængigt af hinanden og fokuserer hver især på deres egen funktion. Jeweller sender alarmer på 0,15 sekunder, og takket være Wings kan den første optagelse på stedet ses i appen på mindre end 9 sekunder2.

Radiosignalets rækkevidde er tilstrækkelig til at installere detektoren, hvor den er mest effektiv. Samtidig minimerer en batterilevetid på op til 3 år vedligeholdelsesomkostningerne.