Ajax MotionProtect Outdoor hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 9 Timer

AJAX MotionProtect Outdoor er en optisk-elektrisk trådløs sikkerhedsdetektor, der er ekstremt alsidig som udendørs bevægelsesdetektor. Da den både har et kraftigt batteri og en strømtilslutning, er den ikke kun velegnet til at beskytte store områder uden for private og kommercielle ejendomme, men også til at sikre hegnene i solcelleparker eller større kommercielle områder.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 2 dage og 23 Stunden og 56 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax MotionProtect Outdoor hvid EU

AJAX MotionProtect Outdoor: den pålidelige og fleksible udendørs bevægelsesdetektor

AJAX MotionProtect Outdoor er en optisk-elektrisk trådløs sikkerhedsdetektor, der er ekstremt alsidig som udendørs bevægelsesdetektor. Da den både har et kraftigt batteri og en strømtilslutning, er den ikke kun velegnet til at beskytte store områder uden for private og kommercielle ejendomme, men også til at sikre hegn i solcelleparker eller større kommercielle områder.

AJAX MotionProtect Outdoor: ufejlbarlig faredetektion takket være LISA

Ved hjælp af en LISA-algoritme (Live Intelligent Spectrum Analysis) i to trin analyserer AJAX MotionProtect Outdoor signaler for at filtrere forstyrrelser fra flora og fauna fra og kun identificere menneskelig bevægelse. Kombinationen af korrelationsanalyse og spektrumanalyse gør det f.eks. muligt at klassificere bevægelser fra grene, fugle eller insekter, der forekommer på afstand eller direkte foran de to PIR-sensorer i AJAX MotionProtect Outdoor, som irrelevante og filtrere dem fra. Dette udelukker praktisk talt falske alarmer.

Udstyret til alle (u)eventualiteter i det udendørs område

Ud over beskyttelse mod falske alarmer har AJAX MotionProtect Outdoor også sabotagebeskyttelse. Takket være klasse 3 anti-masking-systemet i overensstemmelse med sikkerhedsstandarden EN 50131 genkender den udendørs bevægelsesdetektor, hvis der pilles ved den, sprøjtes på den, den tildækkes, eller hvis dens udsyn forsætligt blokeres. Den anvendte Jeweller-radioprotokol muliggør tovejskommunikation med AJAX Hub, kontrolpanelet i AJAX-alarmsystemet, så alarmer kan sendes på mindre end 0,15 sekunder over afstande på op til 1.700 meter. Det medfølgende batteri sikrer, at udendørsdetektoren fungerer fejlfrit i op til 5 år. En ekstern strømforsyning er også tilgængelig som ekstraudstyr, så det ikke er nødvendigt at skifte batteri.