Ajax ReX hvid EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 4 Timer

AJAX ReX er en moderne signalforstærker til AJAX-sikkerhedssystemet. Tilsluttet AJAX-alarmsystemet udvider AJAX RangeExtender dets rækkevidde til op til 4.000 meter.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 29 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax ReX hvid EU

AJAX ReX: Ekstra rækkevidde til store områder

AJAX ReX er en moderne signalforstærker til AJAX-sikkerhedssystemet. Tilsluttet AJAX-alarmsystemet udvider AJAX RangeExtender dets rækkevidde til op til 4.000 meter. AJAX ReX understøtter alle enheder i AJAX-serien og videresender alarmsignaler til sikkerhedsofficeren i løbet af få sekunder. Takket være pålidelig signalforstærkning giver AJAX ReX omfattende beskyttelse af store områder. Så ingen hændelse går ubemærket hen.

All-round beskyttelse af store bygninger med AJAX ReX

Op til fem AJAX ReX-enheder kan integreres i AJAX-sikkerhedssystemet via alarmsystemets kontrolcenter, AJAX Hub. Det gør det muligt at øge radiosignalrækkevidden for alle integrerede enheder til op til 35 kvadratkilometer. Det gør AJAX ReX-signalforstærkeren særligt velegnet til store produktionsanlæg og højhuse. AJAX ReX er ideelt udstyret til udendørs brug. Enheden forbliver funktionsdygtig selv i ekstreme temperaturer fra minus 10 til plus 40° C. Forbindelsen til hubcentret er pålideligt beskyttet af OS Malevich mod software- og hardwareangreb, exploits og vira. Al enhedskommunikation er krypteret i overensstemmelse med AJAX-sikkerhedsstandarden. AJAX ReX giver også straks besked til den sikkerhedsansvarlige i tilfælde af forsøg på at sabotere huset.

AJAX ReX: Moderne allrounder til intelligente bygninger

AJAX ReX har et lignende udvalg af funktioner som AJAX Hub-kontrolcentret og er lige så nem at betjene på farten via AJAX-appen. Hvis forbindelsen til kontrolcenteret, AJAX Hub, afbrydes, overtager AJAX-signalforstærkeren styringen og aktiverer automatisk AJAX-alarmsirenen i en nødsituation. Selv i tilfælde af strømsvigt forbliver AJAX ReX i drift i op til 35 timer takket være sit backup-batteri.