Ajax Hub 2 Plus sort EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 7 Timer

Sammenlignet med AJAX Hub 2 er AJAX Hub 2 Plus udstyret med en hurtigere processor og har mere lagerplads. Det gør det muligt at behandle større datamængder, integrere flere enheder og sikre selv store, komplekse områder effektivt

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 10 Stunden og 16 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Hub 2 Plus sort EU

AJAX Hub 2 Plus: Den næste generation af sikkerhedscentre

Sammenlignet med AJAX Hub 2 er AJAX Hub 2 Plus udstyret med en hurtigere processor og har mere hukommelse. Det betyder, at større mængder data kan behandles, at flere enheder kan integreres, og at selv store, komplekse områder kan sikres effektivt. Ligesom AJAX Hub 2 advarer AJAX Hub 2 Plus også om farer ved at sende alarmsignalerne fra alle AJAX-detektorer, der er integreret i sikkerhedssystemet, til den sikkerhedsansvarlige og alle brugere af hubcentret. I modsætning til Hub 2 giver Hub 2 Plus dog mulighed for at integrere et betydeligt større antal AJAX-enheder, -kameraer og -brugere. Brugernotifikationer kan sendes via sms, opkald eller push-meddelelser. I en nødsituation sender AJAX Hub 2 Plus inden for få sekunder en række billeder af den alarmudløsende situation til den sikkerhedsansvarlige via integrerede AJAX MotionCam-detektorer. Dette muliggør en nøjagtig vurdering af faresituationen på afstand.

AJAX Hub 2 Plus: Omfattende beskyttelse af store områder

Uanset om det er et lager, et forretningsområde eller en fabrik: Takket være forbedret teknologi er AJAX Hub 2 Plus ideelt udstyret til at beskytte store og komplekse områder. Det smarte sikkerhedscenter overvåger samtidig op til 200 AJAX-detektorer og 100 kameraer. Det betyder, at ingen hændelse går ubemærket hen. Takket være den øgede lagerplads kan sikkerhedsfolk også tilføje op til 200 brugere til sikkerhedscentret. Der kan oprettes op til 25 brugerundergrupper for optimal organisering af AJAX-kontrolcentret.

Multipel sikkerhed med AJAX Hub 2 Plus

AJAX Hub 2 Plus bruger flere kommunikationskanaler - Wi-Fi, Ethernet, LTE, WCDMA og GSM - til pålidelig transmission af alarmsignaler. Det betyder, at den sikkerhedsansvarlige altid får pålidelig besked, selv i tilfælde af internetproblemer.