GRAEF SIM-kort til Ajax' alarmcentraler (6 måneder)

GlobalSIM Multi-Operator
2G/3G/4G
Flatrate for data til alarmcentraler
Understøtter SMS og opkald (omkostninger i beskrivelsen)

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 14 minutter og du modtager leveringen mellem 23.7. og 24.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
GRAEF SIM-kort til Ajax alarmcentraler (6 måneder)

Bemærk: Dette er et abonnement, som vil blive faktureret igen ved periodens udløb.
Betaling for den første faktureringsperiode sker, når du bestiller dit SIM-kort. Ved periodens udløb fakturerer vi dig igen for SIM-kortet.

GRAEFs alarm-SIM-kort er blandt de mest kraftfulde og komplette tilbud på markedet for alarmopkobling og er kendetegnet ved 4 nøglepunkter, der adskiller dem fra resten af konkurrencen:

  1. Kort med flere operatører, der kan oprette forbindelse til det bedste netværk på ethvert sted, så man undgår problemer med netværksdækning hos andre SIM-kort
  2. De er kompatible med 2G-, 3G- og 4G-frekvensbåndene og er velegnede til enhver installation, da de automatisk arbejder på båndet med den bedste service.
  3. Fast pris med alle de månedlige data, der kræves af ethvert alarmsystem på markedet, uden at skulle bekymre sig om forskellige takster afhængigt af alarmcentralen.

Komplet tilslutningsmulighed


Som GlobalSIM-multioperatørkort kan GRAEF SIM-kortene installeres næsten overalt, og hvis det første netværk ikke er tilgængeligt, skifter mobildækningen på det første netværk automatisk til det næste netværk, hvilket giver fuld forbindelse.de kan også skifte mellem de forskellige 2G-, 3G- og 4G-frekvensbånd og fungere i det bånd, der giver den bedste service, hvilket eliminerer muligheden for overbelastning af netværket og tab af information.

Alle operatør- og frekvensskifteprocesser udføres automatisk uden behov for manuel tænding, hvilket gør det til den ideelle løsning til installationer.

Flatrate for alarmdata


GRAEF SIM-kort har en flatrate-datatakst til alarmcentraler. På den måde undgår man mulige overraskelser eller afbrydelser på grund af en datatakst, der ikke passer til ens behov.

Efter at have analyseret dataforbruget hos de største udbydere på markedet er GRAEFs kort blevet tilpasset dem for at dække alle behov for disse tjenester uden at ændre prisen, hvilket gør administrationen lettere, da det ikke er nødvendigt at studere alle mulige typer kort for at finde ud af, hvilket du skal installere i dit alarmpanel. Derudover kan du foretage og modtage opkald og sms'er, hvor de første 2 minutter og sms'er er inkluderet i prisen.

39€ / 6 måneders varighed

59€ / 12 måneders varighed

115€ / 24 måneders varighed

169€ / 36 måneders varighed

Producent: GRAEF GruppeGRAEF Gruppe
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: GRAEF-M2M-CARD-EU-6Monate