Ajax SpaceControl sort EU

1 Overvåg denne artikel

AJAX SpaceControl er en moderne trådløs fjernbetjening til AJAX-sikkerhedssystemer. Med sit praktiske nøgleringsformat er AJAX SpaceControl den perfekte følgesvend i hverdagen og er altid hurtigt ved hånden i en nødsituation.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 34 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax SpaceControl sort EU

AJAX SpaceControl: trådløst kontrolpanel og følgesvend i hverdagen

AJAX SpaceControl er en moderne trådløs fjernbetjening til AJAX-sikkerhedssystemer. Med sit praktiske nøgleringsformat er AJAX SpaceControl den perfekte følgesvend i hverdagen og er altid hurtigt ved hånden i en nødsituation. Med det trådløse kontrolpanel AJAX SpaceControl kan brugerne styre sikkerhedstilstandene i deres AJAX-alarmsystemer med et enkelt tryk på en knap. En grøn indikatorlampe informerer brugerne om, at de valgte kommandoer er blevet udført. Rækkevidden for den elegante trådløse fjernbetjening i sort eller hvidt kabinet er op til 1.300 meter uden forhindringer.

Udløs straks AJAX-alarmen med AJAX SpaceControl-panikknappen

Takket være den integrerede panikknap kan brugerne straks udløse AJAX-alarmen med AJAX SpaceControl i en nødsituation. Når der trykkes på knappen, sender det trådløse kontrolpanel et signal og informerer både den relevante alarmcentral og alle AJAX-brugere, der er tilsluttet den tilsvarende hub. de kan se AJAX-alarmen og ringe op til signalgiverens placering via AJAX-appen.

AJAX SpaceControl: Multipel sikkerhed, klar til øjeblikkelig brug

Det trådløse kontrolpanel AJAX SpaceControl har signalinterferensdetektering, som giver en omfattende beskyttelse mod sabotage og manipulationsforsøg. Desuden er alle kommunikationskanaler i AJAX SpaceControl krypterede. En autentificeringsfunktion forhindrer, at enheden udskiftes ubemærket. Dette beskytter enheden mod angreb. Takket være det medfølgende og forudinstallerede batteri med en levetid på op til fem år er AJAX SpaceControl klar til brug med det samme.