Ajax LeaksProtect black EU

1 Overvåg denne artikel

AJAX LeaksProtect er en trådløs vanddetektor, der opdager selv minimale lækager. Det gør det muligt at udbedre problemer med vandrør, varme- eller afløbssystemer, inden der opstår oversvømmelser og større skader i bygninger.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 43 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax LeaksProtect black EU

AJAX LeaksProtect: moderne vanddetektor med trådløs forbindelse

AJAX LeaksProtect er en trådløs vanddetektor, der opdager selv minimale lækager. Det gør det muligt at udbedre problemer med vandrør, varme- eller afløbssystemer, før der opstår oversvømmelser og større skader i bygninger. [Beskrivelse] Med AJAX LeaksProtect hører oversvømmelser og omfattende vandskader fortiden til. Den trådløse vanddetektor er i stand til at opdage selv minimale lækager på et tidligt tidspunkt. Det giver brugerne tid til at reagere, før der opstår store reparationsomkostninger. For at opnå den bedst mulige beskyttelse i hele bygningen anbefaler vi at integrere AJAX LeaksProtect i et omfattende AJAX-alarmsystem.

Alarmering på få sekunder: AJAX LeaksProtect gør det muligt

AJAX LeaksProtect er 100 procent vandtæt og beskyttet mod kontakt og fremmedlegemer i henhold til beskyttelsesklasse IP65. Så snart kontaktparrene på undersiden af den trådløse oversvømmelsesdetektor kommer i kontakt med vand, udløser AJAX LeaksProtect en alarm. Rækkevidden for det trådløse signal er 1.300 meter uden forhindringer. AJAX-alarmen annulleres, når vandet er fjernet, og området omkring den trådløse vanddetektor tørrer ud.

AJAX LeaksProtect: Klar til brug uden installation

Med sit slanke design kan AJAX LeaksProtect endda passe ind under enhver vaskemaskine eller opvaskemaskine. Der kræves ingen installation af AJAX LeaksProtect - AJAX-vanddetektoren skal blot placeres på gulvet i det relevante risikoområde. Så er den klar til øjeblikkelig og ukompliceret brug.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 8065.08.BL1
EAN / GTIN: 0856963007187