Ajax Button sort EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

AJAX Button er en trådløs panikknap, der i en nødsituation sender et alarmsignal til det integrerede AJAX-alarmsystem og sikkerhedspersonalet med et tryk på en knap. Samtidig kan knappen bruges som en alsidig trådløs fjernbetjening i bygningen til daglig. Den tilpassede indstilling af AJAX-knappen forhindrer brugerne i at udløse alarmer ved et uheld.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 24 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Button sort EU

AJAX-knap: Panikknappen til ethvert scenarie

AJAX Button er en trådløs panikknap, der i en nødsituation sender et alarmsignal til det integrerede AJAX-alarmsystem og sikkerhedspersonalet med et tryk på en knap. Samtidig kan knappen bruges som en alsidig trådløs fjernbetjening i bygningen til daglig. Den brugertilpassede indstilling af AJAX-knappen forhindrer brugerne i at udløse alarmer ved et uheld. Den intelligente AJAX Button-panikknap bruger den meget sikre Jeweller-radioprotokol til at kommunikere med AJAX-alarmsystemets kontrolcenter, AJAX Hub, og sender alarmsignaler i tilfælde af en nødsituation. Radiosignalets rækkevidde er op til 1.300 meter. I tilfælde af signalforstyrrelser skifter AJAX Button automatisk til en anden radiofrekvens. Huset i elegant sort eller hvid har beskyttelsesklasse IP55 Uanset om det er under vanskelige vejrforhold eller for medarbejdere i farlige arbejdsmiljøer: Den smarte panikknap kan bruges i mange scenarier.

AJAX-knap: Beskyttet i en nødsituation, sikret mod falske alarmer

Takket være det kompakte format kan AJAX-knappen f.eks. bæres rundt om halsen, opbevares i et kasseapparat eller placeres diskret under en disk. Hvis der opstår en hændelse, som kræver hurtig handling fra sikkerhedspersonalet, alarmerer AJAX-knappen både den ansvarlige sikkerhedstjeneste og andre brugere, der er tilsluttet hubcentret. de kan ringe op til den nøjagtige placering af panikknappen via AJAX-appen. Panikknappen kan tilpasses, så den f.eks. kun reagerer på et dobbelt tryk på knappen. Det forhindrer utilsigtet aktivering af AJAX-alarmen, selv om brugeren sidder på AJAX-knappen.

Én knap, to tilstande

ud over paniktilstand har AJAX-knappen også en kontroltilstand. I AJAX-appen indstiller brugerne, hvilke enheder og apparater de ønsker at styre med AJAX-knappen. Når AJAX-knappen er i kontroltilstand, fungerer den som en moderne trådløs fjernbetjening. Uanset om det er bygningsbelysning, rulleskodder eller døre og vinduer - AJAX Button kan bruges til at tænde og slukke for alle elektriske apparater, åbne og lukke dem med et tryk på en knap i både professionelle og private sammenhænge.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 10314.26.BL1
EAN / GTIN: 0856963007828