Ajax Button sort EU

2 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

AJAX Button er en trådløs panikknap, der i en nødsituation sender et alarmsignal til det integrerede AJAX-alarmsystem og sikkerhedspersonalet med et tryk på en knap. Samtidig kan knappen bruges som en alsidig trådløs fjernbetjening i bygningen til daglig. Den tilpassede indstilling af AJAX-knappen forhindrer brugerne i at udløse alarmer ved et uheld.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 2 dage og 16 Stunden og 51 minutter og du modtager leveringen mellem 17.7. og 18.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Button sort EU

AJAX-knap: Panikknappen til ethvert scenarie

AJAX Button er en trådløs panikknap, der i en nødsituation sender et alarmsignal til det integrerede AJAX-alarmsystem og sikkerhedspersonalet med et tryk på en knap. Samtidig kan knappen bruges som en alsidig trådløs fjernbetjening i bygningen til daglig. Den brugertilpassede indstilling af AJAX-knappen forhindrer brugerne i at udløse alarmer ved et uheld. Den intelligente AJAX Button-panikknap bruger den meget sikre Jeweller-radioprotokol til at kommunikere med AJAX-alarmsystemets kontrolcenter, AJAX Hub, og sender alarmsignaler i tilfælde af en nødsituation. Radiosignalets rækkevidde er op til 1.300 meter. I tilfælde af signalforstyrrelser skifter AJAX Button automatisk til en anden radiofrekvens. Huset i elegant sort eller hvid har beskyttelsesklasse IP55 Uanset om det er under vanskelige vejrforhold eller for medarbejdere i farlige arbejdsmiljøer: Den smarte panikknap kan bruges i mange scenarier.

AJAX-knap: Beskyttet i en nødsituation, sikret mod falske alarmer

Takket være det kompakte format kan AJAX-knappen f.eks. bæres rundt om halsen, opbevares i et kasseapparat eller placeres diskret under en disk. Hvis der opstår en hændelse, som kræver hurtig handling fra sikkerhedspersonalet, alarmerer AJAX-knappen både den ansvarlige sikkerhedstjeneste og andre brugere, der er tilsluttet hubcentret. de kan ringe op til den nøjagtige placering af panikknappen via AJAX-appen. Panikknappen kan tilpasses, så den f.eks. kun reagerer på et dobbelt tryk på knappen. Det forhindrer utilsigtet aktivering af AJAX-alarmen, selv om brugeren sidder på AJAX-knappen.

Én knap, to tilstande

ud over paniktilstand har AJAX-knappen også en kontroltilstand. I AJAX-appen indstiller brugerne, hvilke enheder og apparater de ønsker at styre med AJAX-knappen. Når AJAX-knappen er i kontroltilstand, fungerer den som en moderne trådløs fjernbetjening. Uanset om det er bygningsbelysning, rulleskodder eller døre og vinduer - AJAX Button kan bruges til at tænde og slukke for alle elektriske apparater, åbne og lukke dem med et tryk på en knap i både professionelle og private sammenhænge.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 10314.26.BL1
EAN / GTIN: 0856963007828