Ajax Hub Plus sort EU

1 Overvåg denne artikel

AJAX Hub Plus er anden generation af det smarte kontrolcenter. Takket være teknisk optimering giver AJAX Hub Plus endnu mere pålidelig beskyttelse end sin forgænger, især på store områder.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 19 Stunden og 19 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Hub Plus sort EU

AJAX Hub Plus: Intelligent allrounder til erhvervslivet

AJAX Hub Plus er anden generation af det intelligente kontrolcenter. Takket være teknisk optimering tilbyder AJAX Hub Plus endnu mere pålidelig beskyttelse end sin forgænger, især på store områder. Den centrale kontrolenhed til erhvervsformål fra AJAX Systems, Hub Plus, regulerer alle funktionelle sekvenser i alarmsystemet og overvåger driften af alle AJAX-detektorer. Hvis der opstår en hændelse, som kræver opmærksomhed, videresender AJAX Hub Plus straks alarmen til den sikkerhedsansvarlige.

Beskyt store områder med AJAX Hub Plus

AJAX Hub Plus optimerer sikkerhedsstandarderne, især i professionelle arbejdsmiljøer. I modsætning til sin forgænger er AJAX Hub Plus designet til et stort antal brugere og rum: Op til 99 brugere og 150 detektorer kan koordineres med AJAX Hub Plus. AJAX Hub Plus har også et andet SIM-kort og en tilsvarende høj lagerkapacitet.

AJAX Hub Plus: Multipel beskyttelse i en nødsituation

AJAX Hub Plus er tredobbelt beskyttet i tilfælde af afbrydelser af internetforbindelsen: Den bruger ikke kun WLAN, men også Ethernet, WCDMA og GSM til kommunikation. Det betyder, at forbindelsen altid er stabil, og at ejeren kan få direkte besked i tilfælde af en nødsituation. I tilfælde af strømsvigt forbliver AJAX Hub Plus funktionsdygtig i op til 14 timer takket være de indbyggede genopladelige batterier. AJAX Hub Plus er også beskyttet mod forsøg på manipulation. En særlig AJAX-alarm giver en øjeblikkelig advarsel i tilfælde af en nødsituation.