Ajax Fibra CombiProtect Hvid

1 Overvåg denne artikel

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

Lagerbeholdning
tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 10 Stunden og 43 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra CombiProtect Hvid

Ajax CombiProtect Fibra er en kablet bevægelses- og glasbrudsdetektor. Den registrerer bevægelse på en afstand af op til 12 meter og glasskår på en afstand af op til 9 meter. Sammen med IR-sensoren bruger den en højfrekvent scanning, der filtrerer termisk interferens fra. CombiProtect Fibra fungerer kun som en del af Ajax-sikkerhedssystemet og kommunikerer med hubben via den sikre Fibra-protokol. Rækkevidden for den kablede forbindelse er op til 2000 meter, når den er tilsluttet via Twisted Pair U/UTP Cat.5.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 kilometers længde. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87 % funktionsdygtigt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.