Ajax Hub sort EU

1 Overvåg denne artikel

AJAX Hub er et kerneelement i AJAX-alarmsystemer. Den intelligente kontrolcentral overvåger op til 100 AJAX-enheder og videresender alarmsignaler til brugeren inden for få sekunder. Radiosignalets rækkevidde er op til 2.000 meter uden forhindringer. Det betyder, at ingen hændelse går ubemærket hen.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 19 Stunden og 35 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Hub sort EU

AJAX Hub: Central koordinering af AJAX-alarmsystemet

AJAX Hub er et kerneelement i AJAX-alarmsystemer. Den intelligente kontrolcentral overvåger op til 100 AJAX-enheder og videresender alarmsignaler til brugeren inden for få sekunder. Radiosignalets rækkevidde er op til 2.000 meter uden forhindringer. Så ingen hændelse går ubemærket hen. Det smarte sikkerhedskontrolcenter AJAX Hub koordinerer interaktionen og de funktionelle sekvenser i AJAX-sikkerhedssystemet. AJAX Hub er konverteret til 12 volt og er den mest overkommelige indgangsmodel for kunder i AJAX-produktlinjen. Uanset om det er en privat ejendom eller en virksomhed: AJAX-kontrolcentret tager bygningsbeskyttelse til et nyt niveau og er ukompliceret at installere takket være sit kompakte format.

Better safe than sorry: Pålidelig beskyttelse med AJAX Hub

Strømsvigt i bygningen? Ikke noget problem for AJAX Hub. Den integrerede strømforsyning gør det muligt for det intelligente sikkerhedscenter at forblive i drift i op til 14 timer uden forbindelse til det centrale elnet. AJAX Hub er også dobbelt så sikker, når det gælder internetforbindelsen: Takket være den samtidige brug af Ethernet og GSM kan AJAX Hub overvåge AJAX-alarmsystemet, selv hvis en af kommunikationskanalerne svigter. En sikkerhedscentral kan næsten ikke være mere pålidelig.

AJAX Hub: sikkerhed parret med praktiske funktioner

Uanset om det er nattilstand, automatisering af døre og skodder eller opvarmning efter en tidsplan: For at opnå optimal beskyttelse kan forskellige komfortfunktioner planlægges med blot et par tryk på AJAX-appen. AJAX Hub modtager kommandoerne og sørger for, at aktiviteterne udføres efter planen.