Ajax DoorProtect sort EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 9 Timer

AJAX DoorProtect er en punktmagnet- og kontaktradiokanal-åbningsdetektor, der giver sikkerhed mod ubudne gæster på både vinduer og døre.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 1 dage og 7 Stunden og 48 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax DoorProtect sort EU

AJAX DoorProtect: Trådløs åbningsdetektor til vinduer og døre

AJAX DoorProtect er en trådløs åbningsdetektor med punktmagnet og kontakt, som giver sikkerhed mod ubudne gæster på både vinduer og døre.

Sikkerhed i høj kvalitet: AJAX DoorProtect åbningsdetektor

AJAX DoorProtect består af de to moduler detektor og magnet. Detektoren indeholder højkvalitets reed switches, produceret i Storbritannien, som sensorelement, som magnetfeltet virker på. Hvis vinduet eller døren flyttes, registrerer kontakten ændringen i magnetfeltet og sender et signal til AJAX Hub. Når beboerne kommer hjem, kan de deaktivere beskyttelsesmekanismen med et enkelt klik. Takket være det enkle, tidløse design i hvid og sort passer AJAX DoorProtect harmonisk ind i dør- og vinduesrammer af ethvert materiale og design.

Installeret på få minutter, sikret i årevis med AJAX DoorProtect

Det forudinstallerede batteri med en levetid på op til syv år giver mulighed for øjeblikkelig installation uden først at skulle afmontere AJAX DoorProtect. Sæt blot åbningsdetektoren i SmartBracket-holderen, tilslut den til AJAX-alarmcentralen med et enkelt klik, og AJAX DoorProtect er klar til brug. Der medfølger magneter i forskellige størrelser til montering af åbningsdetektoren på smalle dør- og vinduesrammer. AJAX DoorProtect er ikke kun kompatibel med den udvidede version af AJAX-åbningsdetektoren, DoorProtect Plus, men også med tredjepartsdetektorer: En ekstern kontakt til tilslutning af dem findes på enheden.