Ajax vhfBridge sort EU

Ajax vhfBridge-transponderen giver hubben en ekstra kommunikationskanal med kontrolcentret via VHF-radiobølger. Det betyder, at Ajax-sikkerhedssystemet også kan installeres på steder med en ustabil eller ikke-eksisterende internetforbindelse, f.eks. i bjerge, naturreservater eller ørkenområder.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 19 Stunden og 31 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax vhfBridge sort EU

AJAX vhfBridge: øjeblikkelig alarmlevering uden internetadgang

VhfBridge-transponderen giver hubben en ekstra kommunikationskanal med kontrolcentret via VHF-radiobølger. Det betyder, at Ajax-sikkerhedssystemet også kan installeres på steder med en ustabil eller ikke-eksisterende internetforbindelse, f.eks. i bjerge, naturreservater eller ørkenområder.

Alarmer og systemhændelser overføres over snesevis af kilometer på en brøkdel af et sekund1. vhfBridge kan bruges som en primær eller sekundær kommunikationskanal.

Sofistikeret autonomi

Der kan installeres et backup-batteri på op til 7 Ah i vhfBridge-huset, som kan bruges til at forsyne en VHF-radiosender med op til 2 A. Dette eliminerer behovet for at udstyre senderen med et batteri. Det reducerer også hyppigheden af vedligeholdelsesarbejde.

I tilfælde af strømsvigt på stedet kan senderen og transponderen fungere i op til 75 timer4 med et backup-batteri og fortsætte med at sende hændelser til kontrolcentret.

Konfigurerbar signaloverførsel

Modtag kun de hændelser, du ønsker. Hver vhfBridge-udgang kan konfigureres i Ajax-appen: Opret en hændelse, eller slå den fra.

Kompromisløs kommunikationssikkerhed

VhfBridge kommunikerer med hubcentret via den krypterede Jeweller-radioprotokol. Det sikrer problemfri kommunikation mellem alle sikkerhedsenheder. Radioprotokollen bruger polling-intervaller til at synkronisere enhedernes kommunikationssessioner, sikrer autentificering for at beskytte mod forfalskning og integrerer kryptering for at beskytte mod datatyveri.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 25352.92.BL1
EAN / GTIN: 4823114005275