Ajax Fibra MultiTransmitter Hvid

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 1 dage og 9 Stunden og 5 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra MultiTransmitter Hvid

Det forvandler et forældet tyverialarmsystem til et intelligent sikkerhedssystem. Tre integrationsmoduler understøtter en bred vifte af sensorer. IR-detektorer til perimeterbeskyttelse, gasdetektorer til hjemmet, termostater, vanddetektorer og andre tredjepartsenheder kan tilsluttes MultiTransmitter Fibra for at øge sikkerheden på en omfattende måde. Med MultiTransmitter Fibra får systembrugerne sikkerhedskontrol via app, datarige notifikationer og automatiseringsscenarier. Rækkevidden for den kablede forbindelse er op til 2000 meter, når den er tilsluttet via Twisted Pair U/UTP Cat.5.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 kilometers længde. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87% funktionsdygtigt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.