Ajax Keypad hvid EU

2 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

Med AJAX Keypad kan AJAX-alarmsystemet nemt betjenes på en afstand af op til 1.700 meter uden forhindringer. Takket være det kompakte format er det mobile tastatur en praktisk følgesvend i hverdagen, som passer i enhver bukselomme.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 10 Stunden og 27 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Keypad hvid EU

AJAX Keypad: praktisk gadget til nem betjening

Med AJAX Keypad kan AJAX-alarmsystemet nemt betjenes på en afstand af op til 1.700 meter uden forhindringer. Takket være det kompakte format er det mobile kontrolpanel en praktisk følgesvend i hverdagen, der passer i enhver bukselomme. AJAX Keypad er det ideelle tilbehør til alarmsystemet til hurtig og nem betjening af AJAX-sikkerhedssystemet. Kommandoer indtastes på AJAX Keypad ved hjælp af en kapacitiv sensor. Det har den fordel, at fugt og andre faktorer, der giver problemer med en berøringsfølsom skærm, ikke kan påvirke sensortastaturet. Uanset om det er våd hud eller handsker: AJAX Keypad er altid fuldt funktionsdygtigt.

AJAX Keypad: ekstra beskyttelse med lydløs alarm

Ved at indtaste en numerisk kode på AJAX Keypad kan AJAX-alarmsystemet tændes og slukkes og indstilles til at være delvist tilkoblet. For at sikre en særlig stærk bygningsbeskyttelse understøtter AJAX Keypad en lydløs alarm, som brugerne aktiverer ved hjælp af en særlig kode. Forsøg på at manipulere med enheden udløser straks en alarm. Det betyder, at dine kunder er optimalt beskyttet i en nødsituation.

Langvarig beskyttelse efter hurtig installation

Takket være det medfølgende batteri med en levetid på op til to år og de interaktive instruktioner, når enheden bruges første gang, er tastaturet til alarmsystemet straks klar til brug. Det har aldrig været nemmere at styre et alarmsystem.

Bemærk, at Ajax Keypad kun er kompatibel med Ajax Hub, Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus og Fibra Hub.