Ajax MotionCam (PhOD) hvid EU

1 Overvåg denne artikel
4 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

Ajax MotionCam (PhOD) er en trådløs bevægelsesdetektor, der understøtter fotobekræftelse af alarmer, foto efter behov og foto efter scenarie-funktioner. Detektoren er beregnet til indendørs installation. Den kan registrere bevægelse i en afstand på op til 12 meter. Når detektoren er korrekt installeret og konfigureret, reagerer den ikke på kæledyr.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 6 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax MotionCam (PhOD) hvid EU

AJAX MotionCam (PhOD): Det sofistikerede funktionsprincip

MotionCam (PhOD) Jeweller er en trådløs bevægelsesdetektor, der understøtter fotoverifikation. Den genkender bevægelse i det sikrede område ved hjælp af en infrarød sensor, der registrerer bevægelige genstande, hvis temperatur svarer til den menneskelige kropstemperatur. Så snart der registreres bevægelse, tager det indbyggede kamera en række fotos, så man kan følge situationen tæt på stedet. Det sparer brugerne for unødvendige bekymringer og sikkerhedsfirmaerne for unødvendige ture.

Når en tilkoblet detektor registrerer bevægelse, sender den straks en alarm til centralen, som aktiverer de sirener, der er tilsluttet systemet, udløser scenarier og giver besked til brugerne og sikkerhedsfirmaet. Alle MotionCam (PhOD) Jeweller-alarmer og -hændelser registreres i Ajax-appens notifikationsfeed.

Brugerne ved præcis, hvor der er registreret bevægelse. Notifikationerne indeholder navnet på hubben (navnet på den sikrede enhed), navnet på enheden og det virtuelle rum, som detektoren er tildelt.

Bekræftelse af foto

Med fotobekræftelse kan du vurdere, hvad der sker i den sikrede facilitet via et indbygget kamera, der kan tage mellem et og fem fotos med en opløsning på 160 × 120 og 320 × 240 samt op til tre fotos med en opløsning på 640 × 480 pixel. Med fotobekræftelse kan du få visuel bekræftelse på alarmer fra MotionCam (PhOD) Jeweller og andre Ajax-enheder. Du kan også holde øje med situationen i huset: Se, hvad børnene laver, om dit kæledyr har det godt, eller bare holde øje med situationen derhjemme.

Detektoren har infrarød belysning til optagelse i mørke, som aktiveres, når der ikke er tilstrækkeligt lys. MotionCam (PhOD) Jeweller tager sort-hvide fotos under disse forhold.

Der er tre typer fotobekræftelse: foto ved alarm, foto ved scenarie og foto på anmodning.

Foto efter alarm

Hvis indstillingen Foto efter alarm er konfigureret i MotionCam (PhOD) Jeweller-indstillingerne, forsynes alarmmeddelelserne fra detektorerne i Ajax-apps med et foto eller en animeret fotoserie, afhængigt af den valgte visningstilstand. Detektoren tager kun et billede, når den er tilkoblet.

Foto på forespørgsel

Med funktionen Photo on demand kan du tage billeder med de indbyggede kameraer i fotobekræftelsesdetektorerne. Det giver dig mulighed for at tjekke situationen på stedet: Du kan finde ud af, hvad børnene laver, tjekke, om dit kæledyr er okay, eller bare overvåge situationen derhjemme. Afhængigt af indstillingen kan der tages billeder når som helst eller kun, når MotionCam (PhOD) Jeweller er aktiveret.

Som standard er foto-on-demand-funktionen deaktiveret for alle brugere. Brugere med ret til at administrere privatlivsindstillinger (Hub-indstillinger, sektionen Privatliv) kan definere, hvem der kan tage og se fotos on demand, og hvilke detektorer der kan tage fotos med fotobekræftelse. PRO-brugere kan ikke ændre privatlivsindstillingerne, men kan tage billeder på anmodning, hvis de har fået tildelt de relevante rettigheder.

Privatlivsindstillingerne gælder ikke for fotos, der tages af detektorer, som udløses i tilfælde af en alarm. Alle systembrugere, der har adgang til hubbens hændelsesfeed, kan se de fotos, der er taget i tilfælde af en alarm.

Foto efter scenarie

Med funktionen Foto efter scenarie kan du oprette et scenarie for bevægelsesdetektorer med fotobekræftelse, så de tager fotos i tilfælde af en alarm fra andre Ajax-enheder. På den måde kan man finde frem til årsagen til brandalarmen og overvåge situationen i den sikrede ejendom.

Funktionen Foto efter scenarie er deaktiveret i standardindstillingerne for alle detektorer. Brugere med adgang til privatlivsindstillingerne kan aktivere denne funktion. Brugere af PRO-apps kan ikke ændre privatlivsindstillingerne, men kan give adgangsrettigheder til alle brugere af systemet.

I systemindstillingerne kan du også angive, om en detektor med fotobekræftelse, der tager billeder efter scenarie, gør det under alle omstændigheder eller kun, når MotionCam (PhOD) Jeweller er tilkoblet.

Billederne efter scenarie er tilgængelige for alle brugere af systemet, som har adgang til hændelsesfeedet. Når andre enheder tager billeder efter en alarm, sendes de til sikkerhedstjenestens kontrolcenter via SIA (DC-09) og andre proprietære protokoller. Hændelseskoden er 730.

De fotos, der tages af scenariet, er tilgængelige for CMS-teknikere, hvis CMS-softwaren understøtter fotobekræftelse. Fotos af scenarier er også tilgængelige i PRO Desktop-appen.