Ajax MotionCam Outdoor (PhOD) hvid EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 3 Timer

Ajax MotionCam Outdoor PhOD er en trådløs udendørs bevægelsesdetektor, der tager billeder ved alarm og efter behov. Den er nem at installere og bruge og giver pålidelig overvågning af din ejendom.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 54 minutter og du modtager leveringen mellem 23.7. og 24.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax MotionCam Outdoor (PhOD) hvid EU

AJAX MotionCam Outdoor (PhOD): Intelligent filter mod falsk alarm

MotionCam Outdoor er udstyret med to uafhængige PIR-sensorer, hvis signaler analyseres af en to-trins LISA-algoritme. Så snart begge sensorer registrerer bevægelse, udfører LISA-algoritmen en korrelations- og spektralanalyse af signalerne, som kan bruges til straks at skelne ægte trusler fra forstyrrelser.

Udendørs overvågning og alarmbekræftelse

MotionCam Outdoor er udstyret med et kamera, der gør det muligt at vurdere situationen ved det beskyttede objekt i realtid. Detektoren tager automatisk en række fotos, så snart der registreres en indtrængen i det beskyttede område. En række fotos kombineres til en animation, der viser en dynamisk repræsentation af situationen. MotionCam Outdoor PhOD kan tage en række fotos på brugerens anmodning via Ajax-mobilappen, uanset sikkerhedstilstand.

Gå ikke glip af noget

Ved at kombinere brancheførende optik, hurtig processor og avancerede softwarealgoritmer tager MotionCam Outdoor meningsfulde billeder døgnet rundt og i al slags vejr.