Ajax Hub - mobil udendørs kasse, batteridrevet

fra

Vores batteridrevne, vandtætte kasse til en trådløs Ajax Hub-alarmcentral er robust, holdbar og nem at bruge. Den har en maksimal batterilevetid på 24 uger, og kufferten kan fås med lås. Vi tilbyder også serigrafi af dit firmalogo på kuffertens låg. Den er vejrbestandig og et pålideligt mobilt alarmsystem.


  • Ajax Hub-variant 
  • Batteriets levetid 
  • Farve 
  • Udskrivning 

Dette produkt har variationer. Vælg venligst den ønskede variant.

tilgængeligt med det samme
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Hub - mobil udendørs kasse, batteridrevet

Byggepladser, udstillingshaller, haver og campingpladser - vi gør dig sikker.

Vores batteridrevne, vandtætte kasse til en trådløs Ajax Hub-alarmcentral er den perfekte løsning til forskellige formål. Den er robust, holdbar og nem at bruge.

En indikator på ydersiden af etuiet viser batteriets opladningsniveau. Med etuiet er det muligt at opnå en maksimal batterilevetid på 3 uger, med to ekstra etuier endda 24 uger (testet under virkelige forhold). Derudover har selve Ajax Hub et indbygget genopladeligt batteri. Det gør det muligt for systemet at køre i yderligere 15 timer, når batterierne i kufferten er afladet. Ajax Hub informerer dig derefter via en app, så snart batteriets strømforsyning svigter. Kufferten leveres med 2 indbyggede låse, der låses på samme måde.

Det er også muligt at få et skærmtrykt logo på taskens låg. Farven på logoet kan vælges fra RAL-farveskalaen. Bemærk, at der opkræves et fast beløb på € 300,00 for serigrafi, da der skal fremstilles en skabelon til serigrafi for hver kundeanmodning. Dette betales kun én gang pr. tryk.

Takket være IP67-certificeringen er systemet vejrbestandigt, og installationen er hurtigt overstået. Uanset om det er på byggepladser, julemarkeder, udstillingshaller, gårdspladser, haver, campingpladser eller parkeringspladser - vores batteridrevne, vandtætte kasse til et trådløst Ajax Hub-alarmpanel er et pålideligt og mobilt alarmsystem.