Ajax DualCurtain udendørs hvid EU

1 Overvåg denne artikel

Ajax DualCurtain Outdoor er en trådløs, tovejs gardinbevægelsesdetektor med et konfigurerbart detekteringsområde på op til 30 meter til udendørs brug. Den har overdækningsovervågning og dyreimmunitet, forudsat at den er konfigureret og installeret korrekt.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 16 minutter og du modtager leveringen mellem 23.7. og 24.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax DualCurtain udendørs hvid EU

AJAX DualCurtain Outdoor: Beskyttelse af fabrikkens adgangsveje

DualCurtain Outdoor overvåger området uden at skabe forhindringer for folk, der allerede befinder sig derinde. To uafhængige optiske systemer med smalle synsfelter og fleksible indstillinger muliggør præcis justering af detektionsområdet på 30 meter og eliminerer potentielle kilder til falske alarmer. Den unikke ELSA-software reagerer på ubudne gæster og blokerer for udløsende faktorer som naturlige forstyrrelser og kæledyr.

Teknisk nøjagtighed

Der er to optiske systemer med smalle synsfelter på siderne af detektoren, som hver er udstyret med to PIR-sensorer. Takket være temperaturkompensation er detekteringen altid nøjagtig. Sensorsignalerne analyseres ved hjælp af vores nye digitale ELSA-algoritme. Detektoren udløser kun en alarm, hvis to sensorer i samme optiske system samtidig registrerer menneskelig bevægelse.

Effektivitet på tæt hold

DualCurtain Outdoor har en teknologi til at udvide det beskyttede område, som er unik blandt udendørs gardinbevægelsesdetektorer. Når nærdetektering er indstillet, aktiveres et ekstra smalt synsfelt for detektorens øverste PIR-sensor, som er rettet nedad i en vinkel på 40 grader mod hovedsektoren. Denne funktion gør det muligt for begge sensorer at registrere bevægelse, når en person krydser det beskyttede område i nærheden af selve detektoren, hvilket løser problemet med den blinde vinkel, som er typisk for denne type detektor.

Nærdetektering blev udviklet til at beskytte vinduer og andre passager, som dyr ikke har adgang til. Nærheden til detektionszonens vektorer reducerer effektiviteten af kæledyrsimmunitet betydeligt.

Ét hus. To uafhængige detektorer.

Detektionszonen for de to optiske systemer indstilles uafhængigt af hinanden. På den måde kan man præcist definere det område, som DualCurtain Outdoor bevogter, og undgå falske alarmer forårsaget af en busk, der svajer i vinden, eller af forbipasserende på en offentlig sti. De optiske systemer kan flyttes lodret, så detektorens synsfelt ikke blokeres af en søjle eller et nedløbsrør på facaden. I appen kan du justere følsomheden eller deaktivere et af de optiske systemer.

Sikker mod angreb

DualCurtain Outdoor kan ikke blændes eller deaktiveres ubemærket, selv om Ajax er frakoblet. Detektorens optiske systemer er forstærket med avancerede dækningsovervågningssensorer, der reagerer på forhindringer og tildækning eller maling af linserne. Manipulationsbeskyttelsen forhindrer, at enheden ubemærket kan fjernes fra holderen. Og selv hvis detektoren ødelægges med det samme, tager det hubben mindre end et minut at registrere tabet af kommunikation og underrette et overvågningscenter og brugerne om problemet.

Enestående autonomi

På grund af det lave energiforbrug fungerer DualCurtain Outdoor i årevis på forudinstallerede batterier. Et overvågningscenter og brugerne informeres på forhånd om behovet for vedligeholdelse af enheden.

Nem, ukompliceret installation

Processen med at tilslutte og konfigurere DualCurtain Outdoor sparer installatøren tid på den bedst mulige måde. For at tilføje en detektor til systemet skal du blot scanne QR-koden med Ajax-appen og tildele enheden et navn og et rum. Konfigurer enheden i appen i realtid, mens du tester detektionszoner og kommunikation. Hvis det er nødvendigt, kan du deaktivere detektoren eller omkonfigurere dens systemparametre eksternt uden behov for et besøg på stedet.