Ajax Hub 2 12/24V sort EU

1 Overvåg denne artikel

Ajax 12/24V hubs er en ideel løsning til mobile alarmsystemer. Takket være deres konvertering til 12/24 volt kan de tilsluttes et batteri eller et stik når som helst og tages med overalt. Det gør dem perfekte til autocampere, lastbiler, lystbåde og meget mere.


  • Type stik 

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 16 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Hub 2 12/24V sort EU

AJAX Hub 12/24Volt: En mobil løsning til dine AJAX alarmsystemer

AJAX Hub 12/24V er en fleksibel og smart løsning til sikring af din campingvogn, bil, lastbil eller varevogn. Den er centrum for AJAX' alarmsystemer. Den smarte sikkerhedskontrolcentral koordinerer interaktionen og de funktionelle sekvenser i AJAX-sikkerhedssystemet. Med det indbyggede SIM-kortmodul er systemet altid optimalt netværksforbundet og tilgængeligt i hele verden.

Pålidelig beskyttelse med AJAX Hub

Det intelligente kontrolcenter opdager forsøg på sabotage eller manipulation, hvilket gør systemet uangribeligt. Takket være de høje sikkerhedsstandarder er AJAX-systemet EN 50131 Grade 2 certificeret, den sikkerhedsstandard, der anbefales af kriminalpolitiet til lejligheder, huse og kontorer.

Sikkerhed parret med praktiske funktioner

Uanset om det er nattilstand, automatisering af døre og skodder eller opvarmning i henhold til en tidsplan: For at opnå optimal beskyttelse kan forskellige komfortfunktioner planlægges via AJAX-appen med blot et par tryk. AJAX Hub modtager kommandoerne og sørger for, at aktiviteterne udføres efter planen.