Ajax FireProtect Plus hvid (med CO) EU

AJAX FireProtect Plus advarer pålideligt om røg- og brandudvikling. Takket være den integrerede CO-detektor genkender AJAX-branddetektoren den usynlige fare for udstrømmende gas og slår alarm som en del af AJAX-systemet.

Giv besked, når tilgængelig

Produktet er udsolgt
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax FireProtect Plus hvid (med CO) EU

AJAX FireProtect Plus: den smarte måde at beskytte bygninger på

AJAX FireProtect Plus advarer pålideligt om røg- og brandudvikling. Takket være den integrerede CO-detektor genkender AJAX-branddetektoren den usynlige fare for udstrømmende gas og slår alarm som en del af AJAX-systemet. AJAX FireProtect Plus tager bygningsbeskyttelse til et nyt niveau. Sammenlignet med AJAX FireProtect er AJAX FireProtect Plus også udstyret med en CO-sensor. Hvis røgdetektoren registrerer kulilte i den beskyttede bygning, registrerer den det kritiske gasindhold, allerede inden en brand opstår. På den måde beskytter AJAX FireProtect Plus også mod usynlige og derfor særligt dødelige farer. Det diskrete hus i hvid eller sort passer diskret ind i ethvert rum, der skal beskyttes, uanset om det er i private eller kommercielle bygninger.

AJAX FireProtect Plus: Mere end bare en røgdetektor

Forbundet til AJAX-sikkerhedssystemet kan den interne sirene i AJAX FireProtect Plus bruges som en omfattende alarmenhed til forskellige formål. Frekvensområdet for AJAX-røgdetektoren er 868,0 til 868,6 MHz eller 868,7 til 869,2 MHz. Radiosignalets rækkevidde er op til 1.300 meter.

Også overbevisende i stand-alone-drift

AJAX FireProtect Plus kan bruges både i kombination med et AJAX-alarmsystem og i stand-alone-drift. Det betyder, at den kan bruges fleksibelt og tilpasses brugernes individuelle behov. Hvis der opstår en hændelse i det beskyttede rum, som kræver øjeblikkelig opmærksomhed, udsender AJAX FireProtect Plus en alarm via et akustisk signal og lyser op: AJAX beskytter således brugerne særligt pålideligt

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 8219.16.WH1
EAN / GTIN: 0856963007248