Ajax ReX 2 sort EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 8 Timer

Ajax ReX 2 er en trådløs repeater til udvidelse af signalrækkevidden for et sikkerhedssystem med understøttelse af alarmer med fotobekræftelse. ReX 2 udvider radiokommunikationsrækkevidden mellem Ajax-enheder og hubben med op til to gange. Modulet er beregnet til indendørs installation.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 12 Stunden og 10 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax ReX 2 sort EU

AJAX ReX 2: Udvidelse af sikkerhedssystemet

Repeatere udvider grænserne for det beskyttede område og giver dig endnu større frihed til at vælge, hvor du vil installere sikkerhedssystemet. Ved at forbinde alle eller nogle af enhederne1 til ReX 2 kan du sikre og automatisere et forretningscenter, en stor ejendom, et lager eller et stort produktionsanlæg.

Op til 5 trådløse repeatere kan bruges i Ajax-systemet til at udvide den trådløse signalrækkevidde op til 35 km2 2. Hændelser og alarmer sendes stadig med det samme, og det første foto til verificering sendes til kontrolcenteret og brugerne på bare 10 sekunder3.

Fotoverifikation af alarmer

ReX 2 fungerer sammen med MotionCam- og MotionCam Outdoor-detektorer. Når de udløses, tager enhederne en række animerede billeder, som hjælper med at vurdere situationen ved det beskyttede objekt. På den måde undgår man unødvendige indsættelser af sikkerhedsteams og skåner kundernes nerver.

Garanteret levering af alarmer og fotoverificering af dem

For at sikre pålidelig kommunikation og understøttelse af vores to særlige radioprotokoller Jeweller og Wings har vi udstyret ReX 2 med fire antenner. Jeweller håndterer transmission af kommandoer, hændelser og alarmer, mens Wings sikrer transmission af visuelle datapakker. Ajax tovejs radiokommunikation bruger frames til at synkronisere enhedens kommunikation, autentificering for at beskytte mod spoofing og kryptering for at beskytte mod datatyveri.

Radiokommunikation gennem stål og beton

Med OS Malevich 2.13-operativsystemopdateringen kan den trådløse ReX 2-repeater nu ikke kun forbindes til hubben via radio, men også via Ethernet ved at bruge kablet som den eneste eller ekstra kommunikationskanal. Et enkelt Ajax-system kan dække objekter som et kontorkompleks med en parkeringskælder, en metalhal med flere sektioner eller et lagerkompleks med flere store bygninger.

Bevæbnet mod angribere

ReX 2 er beskyttet mod angreb på software- og hardwareniveau. Operativsystemet OS Malevich er immunt over for virus. Alle data, der overføres af repeateren, er krypterede. Takket være det indbyggede backup-batteri udgør selv et pludseligt strømsvigt på stedet ingen trussel.