Ajax Tag hvid RFID (100 stk.) EU

AJAX Tag er en kopibeskyttet trådløs fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre sikkerhedstilstande uden adgangskode, brugerkonto eller adgang til Ajax-appen. For at frakoble sikkerhedssystemet skal du blot holde tag'en mod tastaturlæseren.

Giv besked, når tilgængelig

Produktet er udsolgt
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Tag hvid RFID (100 stk.) EU

AJAX Tag: Hurtig adgang til sikkerhedssystemet

med denne kopibeskyttede trådløse fjernbetjening kan du styre sikkerhedstilstande uden adgangskode, brugerkonto eller adgang til Ajax-appen. For at frakoble sikkerhedssystemet skal du blot holde tag'en mod tastaturlæseren.

Ubesværet tilslutning

For at tilføje taggen til systemet skal du blot åbne Ajax-appen, få adgang til indstillingerne og holde den trådløse fjernbetjening mod tastaturet.

Fuld kontrol via appen

du kan bruge appen til at indstille navn og adgangsrettigheder for hver trådløs fjernbetjening. Du ved altid, hvem der har ændret sikkerhedstilstanden og hvornår - alle handlinger registreres i hændelsesloggen.
En systemadministrator kan tilbagekalde eller begrænse adgangsrettighederne til nøglebrikken i realtid.

Brancheførende databeskyttelse

For at identificere brugere hurtigt og sikkert har KeyPad Plus DESFire®-teknologi. Det er branchens bedste kontaktløse løsning til at identificere brugere med kort eller nøglebundt.

DESFire® er baseret på den internationale ISO 14443-standard og tilbyder 128-bit kryptering og kopibeskyttelse. Denne teknologi bruges også i transportsystemerne i europæiske hovedstæder og i NASA's adgangssystemer.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 23530.90.WH
EAN / GTIN: 4820246099332