Ajax WaterStop hvid 3/4 tomme EU

1 solgt i løbet af de sidste 9 Timer

Ajax WaterStop er en fjernstyret vandventil, der er en del af det Ajax-baserede automatiske system til detektering af vandlækager. Ved at installere denne ventil kan du beskytte hjem eller bygninger mod vandskader, da ventilen lukker automatisk, så snart der opdages en vandlækage.


  • Ventilstørrelse 

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 19 Stunden og 7 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax WaterStop hvid 3/4 tomme EU

En del af systemet til at opdage vandlækager

WaterStop er løsningen til en fjernstyret vandforsyning. Enheden kombinerer en afspærringsventil i en af tre størrelser og en elektrisk aktuator. WaterStop kan styres fra et hvilket som helst sted, hvor der er en internetforbindelse. Ajax-apps gør det muligt at kontrollere status og ændre ventilens position når som helst.

WaterStop er den perfekte løsning til at automatisere vandforsyningen i dit hjem. I tilfælde af en alarm, der udløses af LeaksProtect eller en oversvømmelsesdetektor fra en tredjepart, lukker WaterStop automatisk for vandforsyningen på 5 sekunder. Alle systembrugere modtager meddelelser om alarmen og aktiveringen af scenariet. Ud over alarmscenariet for oversvømmelsesdetektoren kan installatøren konfigurere vandlukningen efter tidsplan eller ved at ændre sikkerhedstilstanden.

Kraftigt elektrisk drev og manuel kontrol

Takket være det maksimale drejningsmoment på 10 N m kan fastsiddende afspærringsventiler lukkes uden at beskadige dem. Under normale forhold slukkes der for vandforsyningen 5 sekunder efter kommandoen.

Vandforsyningen kan ikke kun styres via apps og scenarier, men også manuelt. Der er en knap på WaterStop-huset og et håndtag på afspærringsventilens monteringsplade til dette formål. Det er f.eks. praktisk, når den elektriske aktuator skal udskiftes, eller når en blikkenslager er på arbejde.

Ventilens statusindikator er synlig i Ajax-apps, og du kan se ventilens status ved hjælp af farven på Ajax-logoet på WaterStop-huset eller ved hjælp af håndtagets position.

Standardtype af afspærringsventilen

Apparatet er udstyret med en Bonomi-spærreventil, der passer til varmt og koldt vand. WaterStop fås i tre versioner med en 1⁄2, 3⁄4 eller 1 ventil.

WaterStop er kompatibel med afspærringsventiler, der er fremstillet i henhold til ISO 5211-standarden. Derfor kan en blikkenslager installere en standardiseret afspærringsventil, og en installatør kan derefter tilføje enheden til systemet.

Ved flytning kan installatøren nemt afmontere WaterStop og installere en anden kompatibel ventil på et nyt sted. Den elektriske aktuator kan fjernes fra afspærringsventilen på få sekunder uden brug af værktøj.

Automatiseringsscenarier

Scenarierne gør det muligt at minimere rutineoperationer og slukke for vandet automatisk. De kan bruges til at styre vandforsyningen i følgende tilfælde:

  • Ved alarm: I tilfælde af en alarm fra LeaksProtect-oversvømmelsesdetektoren
  • I henhold til tidsplan: Slukning af vandforsyningen på et bestemt tidspunkt
  • Efter ændring af sikkerhedstilstand: Ved til- og frakobling
  • Efter aktivering af LightSwitch: For eksempel når den sidste medarbejder forlader kontoret
  • Efter at have trykket på knappen: Manuel slukning af vandet i nødsituationer
  • Efter temperatur: Slukning af vandet i varmerørene om vinteren.
Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 52269.155.WH1
EAN / GTIN: 4823114030963