Ajax LifeQuality hvid EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

LifeQuality er den intelligente måde at overvåge luftkvaliteten på. Dens CO2-, fugtigheds- og temperatursensorer giver dig mulighed for at overvåge luftkvaliteten derhjemme, på arbejdet eller i et hvilket som helst andet rum.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 17 Stunden og 42 minutter og du modtager leveringen mellem 19.7. og 22.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax LifeQuality hvid EU

Enhed til din maksimale produktivitet

Den luft, vi indånder, er afgørende for vores helbred, ydeevne og søvn. LifeQuality måler regelmæssigt CO2-koncentrationen, temperaturen og luftfugtigheden i rummet og giver dig omfattende indsigt ved hjælp af Ajax-apps. På den måde kan du se, om mikroklimaet i rummet er optimalt, og hvad der eventuelt skal forbedres.

En del af et omfattende system

Med Ajax-apps kan du indstille grænseværdierne for temperatur, luftfugtighed og CO2-koncentration og dermed udføre automatiseringsscenarierne. Takket være LifeQuality i kombination med Ajax-automatiseringsenheder, forsyningssystemer, luftbefugtere og klimaanlæg får du gavn af luft af høj kvalitet i rummet.

Detektoren er velegnet til alle rum. Du kan derfor tilbyde den som en løsning til kontorer, forretningslokaler og til hjemmebrug.

Præcise måleresultater

Den schweiziske detektor SHT40 fra Sensirion sikrer den præcision, du har brug for, mens den svenske detektor Sunrise fra Senseair måler CO2-koncentrationer. Disse pålidelige detektorer bruges også i medicinsk udstyr, så du kan stole på deres nøjagtighed.

Den kombinerede fugtigheds- og temperaturdetektor er installeret i en isoleret del af panelet, så målingerne ikke påvirkes af opvarmningen af andre elementer i apparatet. I stedet for VOC-sensorer, som matematisk beregner kulstofkoncentrationen, bruges en NDIR-detektor til at måle CO2. LifeQuality giver ikke falske målinger, som kan opstå på grund af dampe, aerosoler eller parfumer.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Alarm
Artikelnummer: 52273.135.WH1
EAN / GTIN: 4823114030642