Ajax MultiTransmitter sort EU

1 Overvåg denne artikel
2 solgt i løbet af de sidste 10 Timer

Som et trådløst modul af den nyeste standard konverterer AJAX MultiTransmitter alarmdetektorer - uanset producent - til fuldgyldige AJAX-enheder med det komplette udvalg af funktioner fra de originale AJAX-produkter. Det betyder, at købere kan opgradere deres eksisterende alarmsystemer til et AJAX-sikkerhedssystem og også selv udvide deres AJAX-sikkerhedssystem med tredjepartskomponenter efter behov.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 11 Stunden og 6 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax MultiTransmitter sort EU

AJAX MultiTransmitter: Radiosender til integration af enheder i AJAX-sikkerhedssystemet

Som et trådløst modul af den nyeste standard konverterer AJAX MultiTransmitter alarmdetektorer - uanset producent - til fuldgyldige AJAX-enheder med det komplette udvalg af funktioner fra de originale AJAX-produkter. Det betyder, at købere kan opgradere deres eksisterende alarmsystemer til AJAX-sikkerhedssystemer og også selv udvide deres AJAX-sikkerhedssystem med tredjepartskomponenter efter behov. Udendørsdetektorer, termorelæer, signalanordninger - hvis en kunde ønsker at opgradere sit eksisterende alarmsystem til AJAX-alarmsystemet uden at skulle udskifte hver eneste detektor, er AJAX MultiTransmitter den bedste løsning. Enheden integrerer detektorerne i AJAX-alarmsystemet ved at fungere som en grænseflade mellem sensorerne og kontrolcentret, AJAX Hub. Hvis en detektor udløses, udløser senderen alarmen og sender signalet videre til AJAX Hub. Radiosignalets rækkevidde er op til 1.600 meter uden forhindringer.

Beskyttet mod sabotage med AJAX MultiTransmitter

Takket være et integreret accelerometer er AJAX MultiTransmitter i stand til at genkende forsøg på manipulation. Hvis uautoriserede personer forsøger at fjerne eller beskadige enheden eller en af de forbundne detektorer, udløser senderen en alarm. Det betyder, at bygninger altid er optimalt sikret i en nødsituation. Hvis der er problemer med strømforsyningen til de tilsluttede detektorer, kan AJAX MultiTransmitter forsyne dem med nødstrøm.

AJAX MultiTransmitter: Nem at installere, klar til brug med det samme

AJAX MultiTransmitter kan bruges både indendørs og udendørs. Enheden monteres enten i huset på en detektor eller indkapsles i en AJAX-monteringsboks. Takket være sin høje temperaturstabilitet fra minus 25° C til plus 50° C og sin fugtighedstolerance på op til 75 procent forbliver AJAX MultiTransmitter funktionel selv under ekstreme vejrforhold.

Tøv ikke med at kontakte os! distribution@graef-gruppe.de tel. 030 6920 2294","thumbnailUrl":"https://i.ytimg.com/vi/JZd9aMLIEsw/default.jpg","uploadDate":"2022-11-07T16:22:49Z","duration":"PT2M13S","embedUrl":"https://www.youtube.com/embed/JZd9aMLIEsw","interactionCount":"32" }
Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 20354.62.BL1
EAN / GTIN: 0810031990634