Ajax Fibra MotionProtect Hvid

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 9 Timer

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

Lagerbeholdning
tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 11 Stunden og 41 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra MotionProtect Hvid

Ajax MotionProtect Fibra er en kablet bevægelsesdetektor. Den kan registrere bevægelser på op til 12 meters afstand. Når den er korrekt installeret og konfigureret, reagerer den ikke på dyr, der er op til 50 cm store og vejer op til 20 kg. Den er beregnet til indendørs installation. Rækkevidden for den kablede forbindelse er op til 2000 meter, når den er tilsluttet via parsnoet U/UTP Cat.5.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 kilometers længde. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87% operationelt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.