Ajax Fibra HomeSiren Hvid

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 12 Stunden og 14 minutter og du modtager leveringen mellem 26.7. og 29.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra HomeSiren Hvid

Ajax HomeSiren Fibra er en kablet alarmenhed til Ajax-sikkerhedssystemet med en lydstyrke på op til 105 dB. Understøtter tilslutning af en ekstern LED. Kun beregnet til indendørs installation. Rækkevidden for den kablede forbindelse er op til 2000 meter, når den er forbundet via parsnoet U/UTP Cat.5.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 kilometers længde. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87% funktionsdygtigt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.