Ajax DoubleButton sort EU

1 Overvåg denne artikel

Alarmudløsning er DoubleButtons vigtigste funktion. Men det er ikke den eneste. Ved at udløse en alarm kan nødknappen aktivere alle eller bestemte sirener i ejendommen. Derudover kan der også aktiveres automatiseringsscenarier, der starter tågemaskinen, lukker elektriske låse eller sænker rulleskodder.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 3 dage og 0 minutter og du modtager leveringen mellem 24.7. og 25.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax DoubleButton sort EU

AJAX DoubleButton: Uden utilsigtet tryk

For at udløse en alarm skal der trykkes på to knapper på DoubleButton samtidig. Knapperne er modstandsdygtige og adskilt af en sikkerhedsvæg. Falske alarmer er helt udelukket, hvis du har DoubleButton i lommen eller bukselommen.

Udrykningshold behøver ikke at rykke ud forgæves

DoubleButton understøtter kvitterede alarmer. Denne funktion forudsætter, at brugerne ved, i hvilken rækkefølge de kan udløse en alarm. Det garanterer 100 %, at alarmen udløses med vilje og kun af en autoriseret bruger af systemet.

Garanteret levering af alarm

Nødknappen sender et signal til kontrolcentret via Jewellers tovejsradioprotokol. Kommunikationsrækkevidden er op til 1300 meter. Den vellykkede levering af en alarm fra DoubleButton bekræftes ved, at LED'en lyser kortvarigt. Jeweller beskytter de overførte data ved at kryptere dem og forhindrer dermed, at enheden forfalskes. I tilfælde af radiointerferens skifter Ajax-systemet til en fri radiofrekvens. Hvis interferenssendere blokerer radiofrekvensen, informeres brugere og sikkerhedsfirmaer herom.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 23002.79.BL1
EAN / GTIN: 0810031993864