Ajax StarterKit hvid EU

Ajax StarterKit er designet til at beskytte huse, lejligheder, kontorer eller forretningslokaler mod indbrud. Sættet består af Hub-kontrolpanelet, MotionProtect-bevægelsesdetektoren, DoorProtect-åbningsdetektoren og den trådløse SpaceControl-fjernbetjening med panikknap.

Giv besked, når tilgængelig

Produktet er udsolgt
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax StarterKit hvid EU

Grundlaget for maksimal beskyttelse

StarterKit er udgangspunktet for opsætning af et omfattende sikkerhedssystem til beskyttelse mod ubudne gæster, brand og oversvømmelse. Der kan tilsluttes op til 100 forskellige detektorer, 50 brugere og 10 kameraer. Sættet kan skaleres med ekstra enheder til rum af enhver størrelse: lejligheder i to etager, villaer i tre etager, kontorer, butikker, cafeterier eller lagerrum.

Øjeblikkelig alarmoverførsel

Kommunikationen mellem detektorerne og hubben sikres af Jewellers langdistance-teknologi. Dette sikrer placering af detektorer i en afstand på op til 2000 meter. Jeweller eliminerer substitution og aflytning af radiosignaler, krypterer alle data og registrerer signalinterferens. I tilfælde af en hændelse sender detektoren en alarm til hubben på 0,15 sekunder og overfører den derefter til ejerens smartphone og overvågningscentret via en af de fire kommunikationskanaler (WLAN, Ethernet, WCDMA og GSM).

Enkel installation

StarterKit kan installeres på 30 minutter. Det kræver kun få værktøjer og arbejdskraft. Alle enheder er klar til brug med det samme: De leveres med standardindstillinger og forudinstallerede batterier. Den interaktive installationsguide i mobilapplikationen hjælper dig med at tilslutte detektorer og teste detektionszoner. Hvis du har brug for ekspertinstallation, kan du til enhver tid kontakte installationseksperterne.

Fleksibel opsætning af adgang

StarterKit kan styres med trådløse fjernbetjeninger og en gratis mobilapplikation. Op til 50 personer kan styre til- og frakobling af systemet, invitere venner til at overvåge et rum, modtage notifikationer og reagere på alarmer. Systemadministratoren styrer adgangen og kan begrænse hver enkelt brugers rettigheder.

Bemærk, at dette StarterKit ikke er kompatibelt med Ajax MotionCam og MotionCam Outdoor.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 38168.56.WH1
EAN / GTIN: 4823114015755