Paxton PROXIMITY arkitektonisk læser, stålgrå

  • Til brug med Switch2 eller Net2
  • Designerlæser, der matcher bygningens indvendige arkitektur

Giv besked, når tilgængelig

Produktet er udsolgt
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Paxton PROXIMITY arkitektonisk læser, stålgrå

Info
Den arkitektoniske Proximity-læser er designet til at passe diskret og elegant ind i installationer, hvor æstetik er altafgørende. Læseren er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har 3 lysende LED'er. Læseren består af to dele, læseren og indsatsen. Dette åbner op for ubegrænsede muligheder og en læser, der virkelig passer ind i sit miljø.

Bemærk: Indsatserne til Proximity-arkitekturlæsere sælges separat og følger ikke med den medfølgende læser.

De fleste af vores Paxton-læsere er nu udstyret med Genuine HID Technology™. Læserne kan læse HID™ 125 kHz proximity-transpondere, når de er licenseret med et aktiveringskort. Hvis det er nødvendigt, kan disse læsere aktiveres til en Wiegand-udgang via et separat aktiveringskort.

Installation
Læseren er designet til at blive delvist indbygget i væggen ved hjælp af en indbygningsboks, som leveres sammen med læseren.

Læseren kan bruges med Switch2- og Net2-systemer og forbindes til dørkontrolenheden i henhold til farvekodningen.

Betjening
En transponder aflæses ved at holde den tæt på læseren. Når transponderen er blevet læst af dørkontrolenheden, kontrollerer den, om brugeren har adgangsautorisation. Afhængigt af situationen gives eller nægtes adgang. Hvis der gives adgang, blinker LED'en på læseren grønt. Hvis adgang nægtes, blinker lysdioden på læseren rødt. Ellers lyser læserens LED'er permanent hvidt.

Producent: PaxtonPaxton
Kategori: Paxton
Artikelnummer: 360-864GG-D
EAN / GTIN: 5055169503379