Paxton10 desktop-læser

1 Overvåg denne artikel

  • Understøtter alle transponderformater uden konfigurationsarbejde
  • Enkel brugerregistrering
  • Klar til øjeblikkelig brug takket være enkel USB-tilslutning
tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 18 Stunden og 48 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Paxton10 desktop-læser

Info

Paxton10 desktop-læseren er den ideelle løsning til hurtig og ukompliceret brugerregistrering i dit system. Med sin evne til at læse alle almindelige transponderformater som Paxton-, MIFARE®-, HID™ Prox-, EM-, FeliCa-, NFC- og DESFire-transpondere kan skrivebordslæseren nemt tilføje transpondere uden behov for yderligere konfiguration.

Installation og betjening

Det er lige så nemt at installere desktop-læseren som at betjene den. Du skal blot slutte den stationære læser til en ledig USB-port og logge ind på Paxton10-softwaren via webbrowseren. Når en ny transponder præsenteres for læseren, indlæser systemet automatisk en ny brugeroptegnelse for nem brugerregistrering og adgangsautorisation. Hvis den fremviste transponder allerede findes i systemet, vises den tildelte brugers data.

Paxton10 desktop-læseren er klar til brug med det samme, da der ikke kræves nogen softwareinstallation. Det gør den til en hurtig og nem løsning for organisationer i alle størrelser, der har brug for hurtig og ukompliceret brugerregistrering.

Tekniske specifikationer

Driftstemperatur: 0°C - +49°C
Dimensioner (B x H x D): 115 mm x 19 mm x 75 mm

Producent: PaxtonPaxton
Kategori: Paxton
Artikelnummer: 010-387-D
EAN / GTIN: 5055169526460