Burg Wächter secuENTRY pro 7030 Half

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 7 Timer

 • Elektronisk halvcylinder
 • Velegnet til døre, garager, kontaktskabe
 • Dørens tykkelse: 40 - 77,5 mm
 • Åbning via smartphone, transponder, kode eller fingeraftryk
 • Bluetooth standard 5.2 LE
 • Cylinder Vejrbestandig: IP65
tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 2 dage og 17 Stunden og 28 minutter og du modtager leveringen mellem 17.7. og 18.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Burg Wächter secuENTRY pro 7030 Half

Detaljeret beskrivelse:

SecuENTRY pro 7030 HALF halvcylinder fra BURG-WÄCHTER er ikke beregnet til klassiske døre, men til alle anvendelser, hvor der kun låses fra én retning. Denne elektroniske dørcylinder bruges f.eks. til porte, garager, kontaktskabe eller bomme. Takket være den nyeste teknologi kan secuENTRY pro 7030 HALF åbnes på forskellige måder, det være sig via en smartphone, en transponder, en kode eller et fingeraftryk.

Fordele::

 • Alsidige åbningsmuligheder
 • Høj sikkerhed takket være AES-kryptering
 • Fleksibel brug

Tekniske funktioner:

 1. B
 2. luetooth standard 5.2 LE til sikker dataoverførsel
 3. Rækkevidde på
 4. op til 4 meter
 5. Lagring af de sidste 2.
000 åbninger
 • Godkendt som panikcylinder til flugtdøre
 • secuENTRY pro 7030 HALF - Halvcylinder med mange anvendelsesmuligheder

  Halv opgave, halv teknologi: Halvcylinderen secuENTRY pro 7030 HALF fra BURG-WÄCHTER anvendes ikke til klassiske døre, men overalt, hvor der kun låses fra én retning. Den elektroniske dørcylinder bruges f.eks. til porte, garager, kontaktskabe eller bomme. Det eneste krav er en dørtykkelse på mellem 40 og 77,5 millimeter. Dørcylinderen kan justeres til disse bredder, og installationen er ekstremt enkel. Kun den gamle mekaniske dørcylinder skal fjernes ved at løsne frontpladens skrue. Den manipulationssikre secuENTRY pro 7030 HALF kan derefter indsættes. Halvcylinderen justeres derefter til den ønskede dørtykkelse i et par enkle trin ved hjælp af de medfølgende afstandsstykker. Derefter kan grebet sættes på plads, og intet står i vejen for brugen.

  secuENTRY 7030 HALF: Åbning via smartphone, transponder, kode eller fingeraftryk

  takket være den nyeste teknologi kan secuENTRY pro 7030 HALF åbnes på forskellige måder, så alle kan vælge deres foretrukne åbningsmetode.uanset om det er med den aktive transponder (Bluetooth), den passive transponder (RFID), nøgleappen til smartphone (Bluetooth) til iOS og Android eller yderligere til døråbning via tastaturet i to varianter - med kode eller yderligere med åbning via fingerscanning.secuENTRY-systemet tilbyder en enorm variation og er derfor ekstremt fleksibelt at bruge. secuENTRY pro 7030 HALF er godkendt som antipanikcylinder til flugtdøre, og mange andre funktioner kan styres ved hjælp af den valgfrie software. For eksempel tildeling af rettigheder, bruger- og gruppeadministration samt en tids-, kalender- og besøgstransponderfunktion. Det betyder, at alle selv kan bestemme, hvilken person der har tilladelse til at åbne den elektroniske dørlås på hvilket tidspunkt og på hvilke dage. Naturligvis kan låsehistorikken for secuENTRY pro 7030 HALF også aflæses.

  Godkendt som antipanikcylinder

  SecuENTRY pro 7030 halvcylinder kan også bruges som antipanikcylinder til flugtvejsdøre med antipanikfunktion. Med frihjul og panikfunktion FZG som standard i overensstemmelse med FZG-retningslinjen, 2020-07-06-udgaven af PIV. Det betyder, at en dør til enhver tid kan åbnes indefra i en nødsituation (f.eks. i tilfælde af brand), selv om den er låst og derfor ikke kan åbnes udefra. (Cylinderen opfylder kravene til panikfunktionsklasse F2 og FZG fra DIN 18252:2018-05, testet af Velbert Locks and Fittings Testing Institute (PIV))

  Producent: Burg-WächterBurg-Wächter
  Kategori: Burg Wächter
  Artikelnummer: 57160
  EAN / GTIN: 4003482571606