Ajax trådløs hegnsovervågningssensor med detektionskabel

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 6 Timer
fra

AJAX Fence Sensor er en modificeret AJAX Transmitter, der beskytter alle typer bygninger mod ubudne gæster. Enheden afgiver en alarm, hvis der klatres over det beskyttede hegn, hvis det beskadiges, eller hvis der manipuleres med det.


  • Længde på detektionskabel 

Dette produkt har variationer. Vælg venligst den ønskede variant.

tilgængeligt med det samme
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax trådløs hegnsovervågningssensor med detektionskabel

AJAX Fence Sensor: Indbrudsdetektoren til udendørs områder

AJAX Fence Sensor er en modificeret AJAX Transmitter, der beskytter alle typer områder mod ubudne gæster. Enheden afgiver en alarm, hvis det beskyttede hegn klatres over eller beskadiges, eller hvis der manipuleres med det. Takket være den nyeste AJAX-teknologi er AJAX-hegnsensoren i stand til at opdage ubudne gæster på et tidligt tidspunkt, selv når de kommer ind i et indhegnet udendørs område. Ved hjælp af detektionskablet, som eventuelt kan væves ind i det hegnssystem, der skal beskyttes, reagerer sensoren i AJAX-alarmsystemet på uautoriseret indtrængen af enhver art. Over en rækkevidde på op til 1.600 meter kommunikerer enheden trådløst med AJAX-alarmsystemets kontrolcenter, AJAX Hub, og udløser AJAX-alarmen i en nødsituation. indbrudsalarmen kan hurtigt og nemt forbindes til AJAX Hub via AJAX-appen.

Beskyt udendørsarealer med AJAX-hegnsensoren

Uanset om det er til private hjem eller erhvervslokaler: AJAX-hegnsensoren giver pålidelig beskyttelse af ethvert udendørs område og er ideel til både trådhegn og mure. AJAX-hegnsensoren er beskyttet af et særligt vejrhus og er modstandsdygtig over for ekstreme vejrforhold og kan uden problemer modstå temperaturer på op til minus 30 °C.

Ingen chance for sabotageforsøg

AJAX-hegnsensoren er integreret i AJAX-alarmsystemets Jeweller-radioprotokol, hvilket sikrer manipulationssikker dataoverførsel til kontrolcentret. Indbrudsalarmen er også beskyttet mod fysisk manipulation. I tilfælde af forsøg på at sabotere enheden eller fjerne detektoren, udløser AJAX-hegnsensoren en alarm og informerer straks den sikkerhedsansvarlige.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: AJX-FD
EAN / GTIN: 4270000456480