Ajax Fibra MotionProtect Plus Sort

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 7 Timer

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 19 Stunden og 34 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra MotionProtect Plus Sort

Ajax MotionProtect Plus Fibra - en kablet bevægelsesdetektor med en ekstra mikrobølgesensor. Den kan registrere bevægelser på op til 12 meters afstand. Sammen med IR-sensoren bruger den en højfrekvent scanning, der filtrerer termisk interferens fra. Rækkevidden for den kablede forbindelse er op til 2000 meter, når den er forbundet via parsnoet U/UTP Cat.5.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 kilometers længde. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87% funktionsdygtigt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.