Ajax Pass sort (100 stk.) EU

1 Overvåg denne artikel
1 solgt i løbet af de sidste 7 Timer

AJAX Pass er et kopibeskyttet kort, der giver dig mulighed for at styre sikkerhedstilstande uden adgangskode, brugerkonto og adgang til Ajax-appen. For at frakoble sikkerhedssystemet skal du blot holde passet mod læseren på tastaturet.

Lagerbeholdning
tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 19 Stunden og 3 minutter og du modtager leveringen mellem 29.7. og 30.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Pass sort (100 stk.) EU

AJAX Pass: Hurtig adgang til sikkerhedssystemet

Med dette kopibeskyttede kort kan du styre sikkerhedstilstande uden adgangskode, brugerkonto og adgang til Ajax-appen. For at frakoble sikkerhedssystemet skal du blot holde kortet mod tastaturlæseren.

Ubesværet tilslutning

For at tilføje Pass til systemet skal du bare åbne Ajax-appen, få adgang til indstillingerne og holde kortet mod tastaturet.

Fuld kontrol via appen

du kan bruge appen til at indstille navn og adgangstilladelser for hvert kort. Du ved altid, hvem der har ændret sikkerhedstilstanden og hvornår - alle handlinger registreres i hændelsesloggen.

En systemadministrator kan tilbagekalde eller begrænse adgangsrettighederne for Pass i realtid.

Brancheførende databeskyttelse

For at identificere brugere hurtigt og sikkert har KeyPad Plus DESFire®-teknologi. Det er branchens bedste kontaktløse løsning til at identificere brugere med kort eller nøglebundt.

DESFire® er baseret på den internationale ISO 14443-standard og tilbyder 128-bit kryptering og kopibeskyttelse. Denne teknologi bruges også i transportsystemerne i europæiske hovedstæder og i NASA's adgangssystemer.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Jeweller (radio)
Artikelnummer: 23501.89.BL
EAN / GTIN: 4820246099240