Ajax Fibra CombiProtect Sort

Dette er en enhed fra den kablede Fibra-produktlinje. For at købe, installere og administrere den som administrator skal du være en autoriseret partner og gennemføre den relevante uddannelse.

tilgængeligt med det samme

Bestil inden for de næste 1 dage og 9 Stunden og 42 minutter og du modtager leveringen mellem 26.7. og 29.7.
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax Fibra CombiProtect Sort

Ajax CombiProtect Fibra er en kablet bevægelses- og glasbrudsdetektor. Den registrerer bevægelse på en afstand af op til 12 meter og glasskår på en afstand af op til 9 meter. Sammen med IR-sensoren bruger den en højfrekvent scanning, der filtrerer termisk interferens fra. CombiProtect Fibra fungerer kun som en del af Ajax-sikkerhedssystemet og kommunikerer med hubben via den sikre Fibra-protokol. Rækkevidden for den kablede forbindelse er op til 2000 meter, når den er tilsluttet via Twisted Pair U/UTP Cat.5.

Fibra
Fibra-kommunikationsteknologi muliggør uafhængige linjer på op til 2 kilometers længde. Otte linjer i et system, der styres af Hub Hybrid, minimerer potentielle skader. Selv hvis en linje er helt afbrudt, er sikkerhedssystemet stadig 87 % funktionsdygtigt. Og med trådløse sensorer er denne procentdel endnu højere.

Med Fibra har du fleksibiliteten til at opbygge en stjernetopologi eller oprette zoner med 8 linjer i et uovertruffent indbrudsalarmsystem. I enhver konfiguration får du et intelligent sikkerhedssystem.