NVT FLEX8-switch

Pris tilgængelig på forespørgsel

FLEX8-port Plug-and-Play PoE-switch

Giv besked, når tilgængelig

Produktet er udsolgt
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
NVT FLEX8-switch

NVT Phybridge FLEX8 langtrækkende plug-and-play PoE-switch er en alsidig, højtydende løsning, der også er velegnet til virksomheder. Den har otte downlink-porte, der leverer hurtig Ethernet (10/100 Mbps fuld duplex, balanceret) og PoE++ (50 W pr. port) over multiparrede UTP-kabler i op til seks gange så lang afstand som traditionelle PoE-switche. FLEX8-switchen har to 1 Gbit uplink-porte til daisy chain-implementeringer. Standardfunktioner omfatter en 190 W ekstern strømforsyning og et monteringssæt til væg- eller rackmontering.

FLEX8 muliggør en hurtig, nem og omkostningseffektiv migration til IP ved at tillade, at de eksisterende 1-, 2- eller 4-pars kabler fortsat kan bruges. FLEX8 understøtter principperne for et moderne LAN og er IoTG-certificeret. Det giver bl.a. følgende fordele

  • Hurtigere realisering af et investeringsafkast ved at reducere infrastrukturomkostningerne
  • Mindre tid brugt på planlægning og implementering
  • Eliminering af barrierer, risici, forstyrrelser og omkostninger i infrastrukturen
  • Opbygning af en robust IP-platform, der er nem at konfigurere, implementere og administrere

Hvad FLEX8 tilbyder i forhold til andre netværksswitche:

Hastighed, rækkevidde og ydeevne

FLEX8-switchen bruger nye eller eksisterende 1-, 2- eller 4-pars UTP-kabler. Den kan betjenes i standard PoE-tilstand (uden adapter) op til 100 m eller i Long Reach Ethernet-tilstand (med adapter) op til 610 m inklusive PoE. FLEX8-switchen genkender automatisk datatransmissionshastigheden og kan derfor konfigureres til maksimal båndbredde og transmissionsafstand. en switch kan bruges til at fremtvinge en båndbredde på 10Mb, hvis det er nødvendigt for at etablere en forbindelse.