DragonFly-kontrolenhed 10 m til røgdetektortestsæt

Dragonfly-kontrolenheden fra Composite Poles er det perfekte udstyr til test af røgdetektorer. Hos GRAEF kan du få enheden sammen med den matchende teleskopstang til røgdetektorer på lofter samt en røgspray og en røgfordeler. Det giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder et attraktivt komplet sæt fra Composites Poles.

Giv besked, når tilgængelig

Produktet er udsolgt
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
DragonFly-kontrolenhed 10 m til røgdetektortestsæt

Test af røgdetektorer med Dragonfly

Dragonfly-kontrolenheden fra Composite Poles er det perfekte udstyr til test af røgdetektorer. Hos GRAEF kan du få enheden sammen med den matchende teleskopstang til røgdetektorer på lofter samt en røgspray og en røgfordeler. På den måde kan du tilbyde dine kunder et attraktivt komplet sæt fra Composites Poles. Omfattende bygningsbeskyttelse kræver - blandt andet - fungerende røgdetektorer. Regelmæssig test af røgdetektorer er afgørende for at sikre, at de slår alarm i en nødsituation. Dragonfly-kontrolenheden fra Composite Poles kontrollerer pålideligt status for alle detektorer. Kombineret med den teleskopstang, der følger med i sættet, er røgdetektorerne praktiske og nemme at nå.

Test af røgdetektorer gøres nemt

Dragonfly-inspektionsenheden inklusive teleskopstang fra Composite Poles er fremstillet af kulfiber af høj kvalitet. Stangen er overraskende let og passer til både venstre- og højrehåndede brugere. Uanset om det er seks, otte eller ti meter: Med det rigtige sæt kan du nemt nå røgdetektorerne i enhver bygning.

Producent: Compsite PolesCompsite Poles
Kategori: Brand
Artikelnummer: XR100-10000-C8 SET
EAN / GTIN: 5055834021528