Ajax SideButton 2-fold EU

1 Overvåg denne artikel

Ajax LightSwitch er en intelligent enhed, der kan aktiveres både med og uden berøring. I sidstnævnte tilfælde skal du kun holde hånden mindre end 15 mm foran enheden. En blød baggrundsbelysning hjælper med aktivering i mørke. LightSwitch gør det nemt at tænde lys og gulvlamper og styre gardiner eller skodder.


  • Farve 

Dette produkt har variationer. Vælg venligst den ønskede variant.

tilgængeligt med det samme
UPS Delivery Icon DHL Delivery Icon
Ajax SideButton 2-fold EU

Brugervenlig kontrol og automatisering

Den smarte lyskontakt til AJAX-alarmsystemet er et innovativt produkt, der giver dig mulighed for at styre dit hjem på en smart måde.
Kontakten er nem at installere og betjene. Med LightSwitch kan du også fjernstyre lyset via Ajax-apps: uanset om du ligger i sengen eller er i udlandet.
For at automatisere rutineopgaver har vi implementeret scenarier. Lyset kan indstilles til at tænde efter en alarm, en tidsplan, umiddelbart efter frakobling af systemet eller efter timeout-timeren (pulstilstand).
Installatører kan også konfigurere handlinger for automatiseringsenheder, der udløses, når LightSwitch er aktiveret. Når lyset i rummet slukkes, vil relæet f.eks. aktivere lukningen af skodderne.

Et alternativ til enhver kontakt

LightSwitch kan erstatte enhver mekanisk kontakt eller berøringskontakt; produktlinjen omfatter 1-bånds-, 2-bånds- og omskifterkontakter. Installationen af LightSwitch kræver ingen ændringer i ejendommens ledningsføring; et strømførende kabel er tilstrækkeligt. Kontakten fungerer i to tilstande: Puls eller bistabil. Den kan styre belysningsarmaturer fra 5 til 600 W; til energibesparende lamper medfølger der en kondensator, som tilsluttes parallelt med belysningsarmaturet.

Fantastisk brugeroplevelse

LightSwitch har et stort, berøringsfølsomt felt, som kan aktiveres blot ved at føre hånden tæt på knappen (detekteringsområde 15 mm). Det giver installatørerne mulighed for at tilbyde kontakten som en løsning til offentlige områder, da man kan styre belysningen med beskidte, våde hænder eller endda med handsker. Kontakten har en baggrundsbelysning, der gør den synlig i mørke. Om nødvendigt kan baggrundsbelysningen deaktiveres i Ajax-appen.

Producent: AJAX SystemsAJAX Systems
Kategori: Ajax Smart Home
Artikelnummer: AJX-SDB-2W